Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A III. kerületben 2006 óta aktív civil szerveződés képviseletében muzeológus, autószerelő, jogász és természetfotós - hogy csak néhányukat emeljük ki - szerezte meg az induláshoz szükséges ajánlásokat, s vehet így részt az október 12-i szavazáson.

Az egyesület vezetése máris nagy sikerként értékeli azt, hogy az óbudai választópolgárok bizalmukkal kitüntették és támogatták jelöltjeik indulását. Ilyen nagy számban ugyanis egyetlen budapesti kerületben sem indulhatnak civilek az önkormányzati képviselői helyekért. Az Egyesület a Római-partért - amely hangsúlyozottan és egyértelműen pártsemleges szerveződés - ugyanakkor nagyon bízik abban, hogy az elkövetkezendő öt esztendőben aktívan részt vehet a kerület irányításában, javaslataival és szakértelmével pedig segítheti Óbuda új önkormányzatának munkáját.

További információ:

Búzás Győző
elnök
Egyesület a Római-partért
+36 30 251 8915

Számos egyéb, a III. kerület életével kapcsolatos fontos információ mellett a képviselőjelöltek rövid életrajza is olvasható az egyesület Facebook-oldalán: facebook.com/Romaipartert

forrás: MTI OS