Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Emlékszik még az ország nagy Pártválasztó Tesztjére? Jön a folytatás!
Érkezik az ország nagy Civil Szervezetválasztó Tesztje!
Ne hagyja ki, aki lemarad, kimarad!

 

A VS.hu által elkészített kvízt 3 hét alatt közel 90 ezer olvasó töltötte ki. Az utolsó kattintások után megtudhatták a felhasználók, mely párttal (pártokkal) értenek leginkább egyet. Az eredményekről még a mai napig is visszhangzik a sajtó, számos elemzés és értékelés születik.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a VS.hu úgy döntött, hogy az 1%-os felajánlások csúcsidőszakában (május 5. és 20. között) egy hasonló projekttel készül a NIOK-kal együttműködésben. Május első hetére elkészül az ország nagy Civil Szervezetválasztó Tesztje! A kvíz kitöltése után az olvasó kap néhány javaslatot arra, mely szervezeteknek ajánlhatná fel az 1%-át. Az ajánlottak listájából az ADHAT.hu a szervezetet bemutató oldalára kattinthat tovább. Ez azt jelenti, hogy az ADHAT.hu látogatottsága ugrásszerűen fog megnőni, ugyanis a VS.hu olvasóinak száma napi 50 és 100 ezer egyedi látogató között mozog!

A kvízben csak azok a civil szervezetek vehetnek részt, akik az ADHAT.hu oldalon regisztrált adatlappal rendelkeznek, és 2013. november eleje óta legalább egyszer frissítették adatlapjukat. A hiányosan, nem megfelelő részletességgel kitöltött adatlapokat nem áll módunkban figyelembe venni, ezek nem fognak megjelenni a kvíz végén a civil szervezet eredményhalmazban. Célunk, hogy a látogató a legfrissebb adatokkal találkozhasson!

Ez a kezdeményezés kiváló lehetőséget nyújt szervezetének, hogy reflektorfénybe kerülhessen! Ne hagyja ki az alkalmat, kérjük, még ma aktualizálja adatlapját:

  1. Töltsön fel pillanatképeket, videókat legutóbbi rendezvényeiről, programjairól!
  2. Részletesen mutassa be adatlapjának "Mire gyűjtünk?" szakaszában, hogy milyen tevékenységre fordítaná az 1%-os felajánlásokból befolyó összeget!
  3. Ne legyen akadály a hiányzó 2013-as közhasznúsági melléklet, töltse fel a 2012-est!

 

Adatlapja frissítéséhez lépjen be azonosítójával és jelszavával! Ha utóbbira nem emlékszik, kérjen új jelszót. Ha megváltozott az e-mail címe, írjon nekünk!

Üdvözlettel,

a NIOK csapata

 

 

VS.hu bemutatása
A VS.hu 2013. novemberében indított hírportál és trendmagazin, amely 2014. tavaszára masszív piaci jelenlétet ért el és olvasóinak száma napi 50 és 100 ezer egyedi látogató között mozog, ezzel olyan, sokéves múltra visszatekintő hírportálokat utasítva maga mögé, mint a NOL.hu, a tv2.hu vagy éppen a borsonline.hu.

A VS.hu elsősorban a világra nyitott, életkezdő fiatal felnőtteknek készül. A híreket hátterükkel együtt tálalja, igyekszik minden érvényes nézőpontot megjeleníteni, világunkat a könnyen érthető összefüggések bemutatásával magyarázni, de megtalálni benne a intellektuálisan szórakoztató tudást is. Ahogy az egy minőségi sajtóterméktől elvárható, politikai beállítódása nincs, objektivitására kínosan ügyel. Mindezt a lehető legmodernebb köntösben, a legfrissebb trendeket követő külalakkal tárja olvasói elé.

A VS.hu az országgyűlési választások előtti kampányidőszakban egy Párválasztó című teszttel vétette észre magát, amely 50 olyan kérdésre kért választ az olvasóktól, amelyekre az induló pártok is feleltek. A teszt kitöltése nyomán az olvasó arra kapott választ, saját véleménye mely pártok elképzeléseivel egyezik meg leginkább.