Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

2011. január 3.

Az egységes fejlesztéspolitika irányelve mentén, az egyszerűbb és átláthatóbb pályázati rendszer kialakításának érdekében 2011. január 1-jétől az Wekerle Sándor Alapkezelő veszi át a Nemzeti Civil Alapprogram pályázatainak kezelését, amelyekért ez idáig az ESZA Nonprofit Kft. felelt. A Wekerle Sándor Alapkezelő a fenti határnappal átadja uniós finanszírozású HEFOP, TÁMOP, TIOP és KMOP pályázatainak kezelését az ESZA Nonprofit Kft-nek. A Strukturális Alapok Programiroda szintén átadja uniós finanszírozású HEFOP, TÁMOP, TIOP és KMOP pályázatainak kezelését az ESZA Nonprofit Kft-nek.

A pályázóknak nincs teendőjük a pályázati kezelőszervezetek átalakulása kapcsán.

A nyertes pályázók a hivatalos levelezési címükre, postai úton kapnak értesítést a változás tényéről. A pályázatokat kezelő közreműködő szervezetben történő változás a fennálló szerződéseket nem érinti, módosításukra nem kerül sor.