Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

2014. április 8-án a Microsoft megszűntette a Windows XP és az Office 2003 támogatását és frissítési lehetőségét. Ennek megfelelően már műszaki segítség sem igényelhető az említett termékekhez az automatikus frissítéseket is beleértve, amelyek a számítógép védelmét szolgálják. Amennyiben szervezetük továbbra is a Windows XP-t használja, most, hogy a támogatás megszűnt, számítógépük működni fog ugyan, azonban sebezhetőbbé válhat a biztonsági fenyegetésekkel és a vírusokkal szemben. Az Office 2003 termékekhez sem érhetőek el az online tartalom frissítései, illetve a szoftverfrissítések.

Frissítsenek a legújabb verziókra!

A CivilTech Programon keresztül a közhasznú szervezeteknek lehetőségük van frissíteni Windows XP-jüket Windows 7 vagy akár Windows 8.1-es operációs rendszerre, valamint az Office 2003-at Office 2010 vagy Office 2013 termékre, a piaci ár töredékéért. Bővebb információ a programról a www.civiltech.hu oldalon olvashatnak.