Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Tavaly szeptember óta közel 2,3 millió forintot gyűjtött az Amway Hungária a SOTE I. sz. Gyermekklinika Intenzív Osztályának. A vállalat már több ízben segített a gyermekkórháznak: 2012-ben összesen 4,5 millió forintot adományoztak az intézménynek, és a teljes intenzív osztályt is felújították. A mostani támogatást a klinika orvosi műszerekre fordítja.

A pénzt jelképesen egy óriáscsekk formájában adta át az Amway részéről Törőcsik Dalma Dr. Tóth-Heyn Péternek, az intenzív osztály osztályvezető egyetemi adjunktusának. Ez a szép összeg az Amway "One by One - Egyenként a gyermekekért" kampányának köszönhető, amelynek során a termékforgalmazók bizonyos termék megvásárlásával a klinikát támogatták.

A SOTE I. sz. Gyermekklinika Intenzív Osztálya az egyetlen gyermekintenzív osztály a fővárosban, ahol veseelégtelen gyermekeket is el tudnak látni művese-készülékkel. Az Amway eddigi adományaiból most már arra is lesz lehetőségük, hogy olyan életmentő orvosi műszert is beszerezzenek, amely többek között a veseelégtelenségben szenvedő gyerekbetegeken tud majd segíteni.

forrás: marketinginfo.hu