Hírek
Hír
Hasznos videó! Hogyan töltsük ki a beszámolónkat és közhasznúsági mellékletünket?
2013. május 14.


1211


A nonprofit.hu és a NIOK Alapítvány videós segédlete civil szervezeteknek (egyesületeknek, alapítványoknak) az éves beszámoló és a közhasznúsági melléklet kitöltéséhez.

Civil szervezete most adja le az éves beszámolóját és közhasznúsági mellékletét, de nem tudja, hogy hogyan töltse ki azokat? Nem igazodik ki a változások között?
A nonprofit.hu és a NIOK Alapítvány segít Önnek!

Hogyan töltsük ki a beszámolónkat és közhasznúsági mellékletünket?
Ezzel a videóval indult el a nonprofit.hu vadonatúj Youtube-csatornája, ahol a továbbiakban is érdemes követni bennünket!
A csatornát a http://www.youtube.com/nonprofitponthu címen érheti el.

Ha első kézből szeretne tájékozódni, kedvelje Facebook oldalunkat!
Itt található: https://www.facebook.com/nonprofit.hu

Hasznosnak találta a segítséget? Támogassa egy hívással vagy egy megosztással a NIOK Alapítványt!
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Pályázat
Az előadó-művészeti társaságiadó-támogatás 2019. január 1-jei megszüntetésével párhuzamosan a kormány kialakította az előadó-művészeti szféra költségvetési előirányzaton keres ...
Címkék