Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Egy honlap a szociális szövetkezetek szolgálatában!

2011. április 14.

A KoopeRáció kiemelt projekt honlapja (www.szocialisgazdasag.hu) arra hivatott, hogy segítse a már működő, vagy megalakulás előtt álló szociális szövetkezeteket.

Hasznos információkat, ötleteket szolgáltasson a szociális szövetkezeteknek, több szakmai (pl. jog, pénzügy, szervezetfejlesztés, üzleti terv készítés, marketing) területen, több marketing csatornán (kiadványok, hírlevelek).

A KoopeRáció kiemelt projekt információs füzetet jelentetett meg, ami letölthető weblapunkról, a http://www.szocialisgazdasag.hu/informaciosfuzet elérhetőségen vagy átvehető régiós irodáinkban. Az információs füzet a kiemelt projekt régiós irodáinak elérhetőségeit, tevékenységekhez ötleteket, és a szociális szövetkezetek részére több szakmai területről is hasznos információt tartalmaz.

Hasznos információkat tartalmaznak a honlapunkon hamarosan megjelenő kisvideós anyagok, melyek mindenki számára elérhetőek lesznek. Öt tájékoztató videós anyag készült, a szociális szövetkezeteket leginkább érintő szakmai terülteken, melyben szakértőink az elmúlt egy évben tartott tanácsadásaikon tapasztalt, többször felmerült kérdésekre válaszolnak, ötleteket osztanak meg.

A honlapon új szolgáltatásként a tanácsadások alkalmával többször feltett kérdésekből, gyakran ismételt kérdéseket (röviden GYIK) állítottunk össze. A GYIK-ot folyamatosan szerkesztjük, bővítjük! Amennyiben Önnek is lenne kérdése, ami mások számára is hasznos lehet, felteheti régiós kollégáinknak, vagy a honlapon található fórumban (http://www.szocialisgazdasag.hu/forum) megírhatja számunkra!
A kérdések és válaszok a http://www.szocialisgazdasag.hu/szocialisszovetkezetek-gyik link alatti webcímen érhetők el.
 

forrás: Országos Foglalkoztatási Közalapítvány OFA Hálózat KoopeRáció projekt 11. számú hírlevele


Címkék
Egyéb, szociális szövetkezet