Hírek
Hír
Játszótér kenyai gyermekeknek
2012. június 28.


1066


A Vodafone anyagi támogatása lehetővé tette, hogy játszótér épüljön a kenyai árva gyerekeknek, ami egyedülálló a faluban és a környéken is, ugyanis az ilyen jellegű közösségi létesítmények ott elég ritkák.

A burai árvaházat a magyar Taita Alapítványon keresztül ismerte meg a telekommunikációs vállalat, amely több civil ügyet is felkarol Magyarországon. Az afrikai az első olyan projektjük, mely hazánkon kívül nyújott segítséget egy szervezetnek.

A játszótér építése magyar önkéntesek vezetésével zajlott. Szegedi Andrea munkáját a WWF alapítványtól Antal Alexa és Vaszkó Csaba segítették. Az üvegszálas csúszda Nairobiból érkezett, a hinta és a libikóka fémből készült, és Voiban használt autógumit is sikerült gyűjteni.

A gyerekek boldogan vették birtokba a játékokat, bizonyára sokáig örömüket lelik majd bennük. Ráadásul hamarosan egy mászókát is kapnak, de ez egyelőre még nekik is meglepetés.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Pályázat
Az előadó-művészeti társaságiadó-támogatás 2019. január 1-jei megszüntetésével párhuzamosan a kormány kialakította az előadó-művészeti szféra költségvetési előirányzaton keres ...
Címkék