Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Az indokolásban elhangzott, hogy a NeoFM amellett, hogy fennállása óta mindig elsőként adott hírt a Vöröskereszt jótékonysági akcióiról, sokat dolgozott az árvízi adakozásért. De nem csak közvetített a rászorulók és adakozók között, begyűjtötte kinek mire van szüksége, a rádió munkatársai leveleztek, szerveztek, szortírozták az adományokat, csomagoltak, szállítottak, ha kellett árvereztek és a Vöröskereszt éppúgy számíthatott rájuk a vörösiszap idején mint a véradások segítésében vagy a Mikulásgyár gyűjtésében. Ezekben a napokban pedig szülők nélkül nevelkedő gyerekeknek, gyerekotthonoknak rendeznek gyűjtést és keresnek, találtak ehhez partnereket.

Naponta egy-másfél millió ember hallgatja a NeoFM-et, ez komoly felelősség és ezzel a felelősséggel megpróbálunk a lehető legjobban élni. Az emberek segítőkészek és jó ügyekért összefognak. Ebben részt venni nem egyszerűen rádiós feladat, de mindannyiunknak remek érzés - mondta Csizinszky Éva ( Csizy) a NeoFM egyik műsorvezetője.