Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Online, bankkártyás adományozás - gyors, és kényelmes adománygyűjtési rendszer

2010. október 21.

    PÁLYÁZATI LEHETÕSÉG CIVILSZERVEZETEKNEKA Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány és az OTP Bank ismét kiírja pályázatát civilszervezeteknek online adománygyűjtő rendszerbe való belépésre A www adhat hu portálon a programba csatlakozó civilszervezetek számára az adományozók a web áruházbakban használt bankkártyás fizetési módszerrel utalhatnak pénzadományokat...


    PÁLYÁZATI LEHETÕSÉG CIVILSZERVEZETEKNEKA Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány és az OTP Bank ismét kiírja pályázatát civilszervezeteknek online adománygyűjtő rendszerbe való belépésre. A www.adhat.hu portálon a programba csatlakozó civilszervezetek számára az adományozók a web áruházbakban használt bankkártyás fizetési módszerrel utalhatnak pénzadományokat, az OTP Bank jóvoltából kedvezményes kezelési költség mellett.


E rendszer használatát a NIOK Alapítvány térítésmentesen biztosítja a most belépő szervezeteknek, az OTP Bank pedig a tranzakció költségét csökkentette le a piaci árnál lényegesen alacsonyabbra. (Ez az ár az OTP által kibocsájtott Visa, Electron, MasterCard és Maestro kártyával bonyolított tranzakció esetén 1,5%, más bank által kibocsájtott ugyanezen kártyák esetén 1,9%, American Express és JCB kártyákkal bonyolított tranzakciók esetén 2%).

A mostani körben további 100, azaz száz civilszervezeteknek ad lehetőséget a NIOK és az OTP Bank, hogy pályázat útján bekerülhessenek a rendszerbe.
A jelentkezés feltételei:
-    a szervezet legyen Magyarországon, legalább 2010. január 1-e előtt bejegyzett,
-    közhasznú, vagy kiemelkedően közhasznú státusszal bírjon,
-    regisztrált adatlapja legyen a www.adhat.hu portálon,
-    az adatlapján legyenek a kötelezően és ajánlottan megjelölt mezők ki- ill. feltöltve,
-    folytasson adománygyűjtő tevékenységet,
-    legyen konkrét programja, terve, amihez az adományokat gyűjti (és ezt a pályázatban be is kell mutatni).

Pályázni az adhat.hu portálon keresztül az alábbi linken lehetséges:
www.adhat.hu/otppalyazat

A pályázatok beadásának határideje: 2010. november 20.


A pályázatokat a NIOK Alapítvány és az OTP Bank közösen bírálják el. A pályázat elbírálása során előnyt élveznek (de nem kizárólagosságot) azok a civil szervezetek, amelyek az alábbi területek valamelyikén tevékenykednek:
- gyermekegészségügy
- fiatalok oktatása
- segítséggel élők elfogadása.

A nyertes civilszervezeteket írásban értesítjük.

További információk:
OTP Bank – Szabó Dóra, +36 1 486 6356, SzaboDo@otpbank.hu
NIOK Alapítvány – Gönczi Márta, +36 1 315 3151, adhat@niok.hu 


Címkék
adománygyűjtés, adományozás, adományozás