Hírek
Hír
Ötvenmilliós adomány az MVM-től
2011. december 01.


936


Összesen ötvenmilllió forintot adományozott tíz egészségügyi intézménynek, gyermekgondozó szervezetnek és alapítványnak az MVM Csoport.

A Magyar Villamos Művek Zrt., az MVM Trade Zrt. és az MVM Partner Zrt. az év végi ajándékozásra szánt keretet fordítja idén jótékony célokra. Adományukat az immár negyedik alkalommal megrendezett Élménynapon adták át az intézmények képviselőinek - tájékoztatta a csoport közleményben az MTI-t.

A Semmelweis Egyetem Bókay utcai I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika Trautsch András Olivér Alapítványa, a Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika, a Bethesda Kórház Alapítvány és a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány 10-10 millió forintot, az SOS - Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa pedig ötmillió forintot kapott. Munkája támogatására egy-egymillió forintos adományt kapott az Élménynap megszervezését is segítő a KézenFogva Alapítvány, a Gondolkodj Egészségesen! Alapítvány, az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ, az Aranyossy Ágoston Óvoda és Általános Iskola, valamint a Lovasterápia a Fogyatékkal Élőkért Egyesület.

Az Élménynapon közel száz önkéntes gondoskodott a kicsik és családtagjaik szórakozásáról: fogyatékkal élő és tartós kórházi kezelésre szoruló beteg kisgyermekek játszhattak, szórakozhattak együtt egészséges társaikkal.

forrás: marketinginfo.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Transznacionális együttműködések” című (EFOP-5.2.2-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Digitális környezet a köznevelésért” című (VEKOP-7.3.3-17 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 1, ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés” elnevezésű (EFOP-2.2.5-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Címkék