Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Újabb adománybolt Budapesten

2012. január 23.

Adományboltot nyitott a Közösségi Szociális Szövetkezet Budapest XII. kerületében: a segíteni szándékozók a már nem használt tárgyaikat felajánlhatják a bolt számára adományként, a vevők pedig olcsón juthatnak hozzá ruhákhoz, könyvekhez, használati tárgyakhoz.

Az E-cherry nevű üzletet az Alkotás utca 39/a cím alatt találhatják meg az érdeklődők.

Adományt az üzlet nyitva tartási idejében bármikor, előzetes egyeztetés nélkül be lehet adni.
A bolt üzemeltetői minden olyan tárgyat szívesen fogadnak, amely egy átlagos háztartásban előfordul, használható állapotban van, nem nagyméretű és a beadójának már felesleges: ruházati termékeket, könyveket, dísztárgyakat, konyhai eszközöket, játékokat, sportszereket.

Bútort, nagyobb háztartási gépeket nem tudnak fogadni. A beadott adományokat piaci ár alatt árusítják, kedvező vásárlási lehetőséget biztosítva azoknak is, akik nem tudnak új és drága termékeket vásárolni.

A bolt működése és jellege az angol charity shopok működésén alapszik, hasonló az elmúlt években Magyarországon megnyílt adományboltokhoz.

forrás: medicalonline.hu


Címkék
szociális szövetkezet, adományozás, adományozás