Hírek
Hír
Újabb adománybolt Budapesten
2012. január 23.


957


Adományboltot nyitott a Közösségi Szociális Szövetkezet Budapest XII. kerületében: a segíteni szándékozók a már nem használt tárgyaikat felajánlhatják a bolt számára adományként, a vevők pedig olcsón juthatnak hozzá ruhákhoz, könyvekhez, használati tárgyakhoz.

Az E-cherry nevű üzletet az Alkotás utca 39/a cím alatt találhatják meg az érdeklődők.

Adományt az üzlet nyitva tartási idejében bármikor, előzetes egyeztetés nélkül be lehet adni.
A bolt üzemeltetői minden olyan tárgyat szívesen fogadnak, amely egy átlagos háztartásban előfordul, használható állapotban van, nem nagyméretű és a beadójának már felesleges: ruházati termékeket, könyveket, dísztárgyakat, konyhai eszközöket, játékokat, sportszereket.

Bútort, nagyobb háztartási gépeket nem tudnak fogadni. A beadott adományokat piaci ár alatt árusítják, kedvező vásárlási lehetőséget biztosítva azoknak is, akik nem tudnak új és drága termékeket vásárolni.

A bolt működése és jellege az angol charity shopok működésén alapszik, hasonló az elmúlt években Magyarországon megnyílt adományboltokhoz.

forrás: medicalonline.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Pályázat
Az előadó-művészeti társaságiadó-támogatás 2019. január 1-jei megszüntetésével párhuzamosan a kormány kialakította az előadó-művészeti szféra költségvetési előirányzaton keres ...
Címkék