Hírek
Hír
Valami történik a Kerepesi úton
2013. augusztus 01.


919


Önkéntesek festik le a Józsefvárosban, a Kerepesi utat a Keleti pályaudvartól elválasztó falat 500 méter hosszan a Let's Colour Egyesület szervezésében augusztus 3-án, az akcióra még várnak jelentkezőket.

Budapesten a Józsefvárosi Önkormányzat, a MÁV és az egyesület összefogásában valósul meg a több mint 1000 négyzetméternyi szürke falfelületet átfestése. A Kerepesi utat a Keleti Pályaudvar síneitől elválasztó betonkerítés a Let's Colour színdizájnere, Hegedűs Babett tervei alapján újul meg - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

A munkára még korlátozott számban várják az önkéntesek jelentkezését a http://goo.gl/ncWBNw oldalon. A munkához a szervezők biztosítják a festéket és az eszközöket.

A szervezet ebben az évben pályázati forrásból a szombati festéssel együtt négy helyszínen, összesen 4000 négyzetméternyi falat színesített ki; Kéleshalmon egy ifjúsági klubot, Szigetszentmiklóson egy sajátos nevelési igényű gyerekeket is nevelő általános iskola falait, Kecskeméten pedig a Lánchíd Utcai Általános Iskolát festették át.

A pályázati kiírás és a program részletei a www.letscolour.hu oldalon olvashatók.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Pályázat
Szervezete szeretne erősebb támogatói bázist építeni? Szeretnének több önkéntest vagy adományozót bevonni a szervezet munkájába? Fontosnak tartja, hogy megerősítsék kapcsolatu ...
Címkék