Pályázatok
Pályázat
A Hagyományok Háza zenei portfóliója


208

Határidő: 2019. február 28.

Népzenei vagy népzenét feldolgozott formában előadó együttesek, előadók, formációk számára hirdet pályázatot a Hagyományok Háza megújuló nemzetközi zenei portfóliójába való bekerülésre.Q

A Hagyományok Háza pályázatot hirdet most megújuló nemzetközi zenei portfóliójába való bekerülésre népzenei vagy népzenét feldolgozott formában előadó együtteseknek, előadóknak, formációknak. A portfólió zenekarai lehetőséget kapnak a bemutatkozásra több magyarországi és nemzetközi fesztiválon. Jelentkezni magyar és angol nyelvű zenekari biográfiával és diszkográfiával, három számmal, esetleg koncertfelvétellel, zenekari fotókkal és technikai információkkal lehet.

Pályázati határidő: 2019. február 28.

Bővebb információ:

Hagyományok Háza; - Kerényi Zsuzsanna, Kalina Veronika
E: nemzetkozi@hagyomanyokhaza.hu, kerenyi.zsuzsanna@hagyomanyokhaza.hu, kalina.veronika@hagyomanyokhaza.hu
I: http://www.hagyomanyokhaza.hu/page/13710/?fbclid=IwAR1j_yAnH_FBvCxd_2pP20SXxQ6XWc9OWOEVSwJmqLZDdZ4f1wl5YJM-Tbg

forrás: kreativeuropa.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Nem állami szervezetek munkaerő-piaci szolgáltatásainak támogatása” című (GINOP-5.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Célzott prevenciós programok a szenvedélybetegség megelőzése érdekében” című (EFOP-1.8.7-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
Az Új nemzedékek jövőjéért kollégium 2019-es pályázatai
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Transznacionális együttműködések” című (EFOP-5.2.2-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Lépj egy fokkal feljebb! - Továbbtanulást erősítő kezdeményezések támogatása” című (EFOP-3.1.10-17 kódszámú) felhívás.
Címkék