A Pécsi Közösségi Alapítvány (PKA) felhívása adománygyűjtő eseményre

Van egy szuper ötletetek és a megvalósításához támogatásra van szükségetek?

Bővítenétek a támogatói körötöket és adatbázisotokat?

Akartok velünk játszani és játékra hívni másokat is a saját jó ügyetek érdekében?

Szívesen kipróbálnátok magatokat egy jó hangulatú adománygyűjtő programon?

IGEN? Akkor jelentkezzetek!

Milyen csapatok jelentkezését várjuk?

Lelkes és elkötelezett pécsi közösségeket. Bejegyzett civil szervezeteket és nem bejegyzett, informális csoportokat egyaránt.

Mit kell tenni a jelentkezéskor?

Testvérszervezetünk, a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány 2016 óta minden évben megrendezi Budapesten a Swimathont. A következő videók ezekről az eseményekről készültek:

https://www.youtube.com/watch?v=uLkS2hya1NU.
https://www.youtube.com/watch?v=Cmwi-ixFFcg,
https://www.youtube.com/watch?v=sk3zwsPZDpY.

Ezeken keresztül megismerhetitek a Swimathon rendezvény lényegét, célját és formáját!

Gondoljátok végig, hogy fel tudnátok-e kérni minimum 15, maximum 20 barátot, ismerőst, kollégát, szimpatizánst, érintettet, támogatót és/vagy együttműködő partnert, akiknek annyira tetszik az ügyetek, annyira hisznek benne, vagyis bennetek, hogy szívesen úsznának és kampányolnának is érte 4 héten keresztül, megszólítva a saját ismeretségi körüket egy közösségi adománygyűjtő kampányfelületen keresztül.

Ha igen, akkor töltsétek ki ezt az online jelentkezési adatlapot,

https://forms.gle/gvYtxUWtC5yiptpD9

és küldjétek el nekünk, legkésőbb augusztus 14.-én, éjfélig!

A jelentkezőkből kiválasztott szervezetek képviselőit 2020. augusztus 17 és 31 között egy személyes beszélgetésre hívjuk. Kölcsönös együttműködési szándék esetén, terveink szerint augusztus végéig 6 kiválasztott szervezettel kötünk együttműködési szerződést és kezdjük el a közös munkát. Amennyiben nem bejegyzett civil csoport projektje is elnyeri a kuratórium tetszését, úgy a részvételt akkor tudjuk támogatni, ha a jelentkező legkésőbb július végéig talál egy – a programot befogadó – szerződésképes szervezetet, mely kereséshez a szervező PKA is szakmai segítséget igyekszik nyújtani.

A Swimathon Pécs 2020 zárórendezvénye 2020. október 17-én a Hullámfürdőben (7623 Pécs, Szendrey Júlia utca 7.) kerül megrendezésre.