Pályázatok
Pályázat
A kultúra és az audiovizuális tartalom digitális úton történő áthidalása


732

Határidő: 2019. június 20.

Pályázatot hirdet az EACEA A kultúra és az audiovizuális tartalom digitális úton történő áthidalása címmel a múzeumok, az élő előadás, illetve a kulturális örökség területén megvalósuló projektek támogatására.

 EACEA A kultúra és az audiovizuális tartalom digitális úton történő áthidalása

Az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) pályázatot hirdet az Európai Unió Kreatív Európa programja keretében A kultúra és az audiovizuális tartalom digitális úton történő áthidalása címmel. A pályázat keretében a következő kulturális-kreatív tevékenységek támogathatók: új alkotási módok létrehozása különböző kulturális és kreatív ágazatok, így az audiovizuális ágazat ötvözése és innovatív technológiák, köztük a virtuális valóság felhasználása révén; illetve innovatív szektorközi megközelítések és eszközök előmozdítása a kultúra és a kreativitás, köztük a kulturális örökség hozzáférhetővé tételének, terjesztésének, népszerűsítésének és piaci hasznosításának a megkönnyítése érdekében. A támogatásra a Kreatív Európa programban résztvevő három különböző országból származó legalább három jogi személyből álló konzorciumok pályázhatnak. A támogatott projekteknek a következő területek legalább egyikén kell megvalósulniuk: múzeumok; élő előadás vagy kulturális örökség. A támogatás a 2020. január 1. és 2021. június 30. közötti időszakban használható fel.

Pályázati határidő: 2019. június 20.

Bővebb információ:

EACEA;
I: https://eacea.ec.europa.eu/creative-europe/funding/bridging-culture-and-audiovisual-content-through-digital_en

forrás: kreativeuropa.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Címkék