CivilTech
Pályázatok
Pályázat
„A magyar kultúráért és oktatásért” központi pályázati felhívás 2019


1785

Határidő: 2018. december 19.

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. pályázatot hirdet értékteremtő programok megvalósításának támogatására a magyarság összetartozása jegyében A magyar kultúráért és oktatásért címmel.

Pályázatot hirdet a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. A magyar kultúráért és oktatásért címmel a 2019. január 1. és december 31. közötti időszakra.

A pályázat keretében a következő célokra lehet támogatást igényelni:

  • a magyar közösség céljait szolgáló kulturális, oktatási és kutatási programok támogatása;
  • a magyar közösség céljait szolgáló írott és elektronikus média, könyvkiadás támogatása;
  • civil szervezetek, egyházak, belső egyházi jogi személyek, intézmények működése, valamint a magyar közösség céljait szolgáló fejlesztések és ingatlan-beruházások támogatása.

Az elnyerhető támogatás összege legalább 500 ezer, de legfeljebb 2 millió forint. A támogatásra szánt keretösszeg 700 millió forint.

Benyújtási határidő: 2018. december 19.

Bővebb információ:

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.;
I: http://bgazrt.hu/tamogatasok/hataron_tuli_tamogatasok_2019/a_magyar_kulturaert_es_oktatasert_2019/kozponti_palyazatok/a_magyar_kulturaert_es_oktatasert_kozponti_palyazati_felhivas_2019/

forrás: kreativeuropa.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés” elnevezésű (EFOP-2.2.5-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Címkék