A mindennapok hőseit támogatja ismét a Hankook - Indul az abroncsadományozási program

Határidő: 2019. agusztus 23.


A mindennapok hőseit támogatja a Hankook - Indul az abroncsadományozási program

Idén már nyolcadik alkalommal hirdeti meg Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft. Az egész országra kiterjedő kezdeményezéssel a vállalat a társadalom számára meghatározó szerepet betöltő közhasznú szervezetek munkájához kíván segítséget nyújtani. Pályázni ezúttal is a www.hankookadomany.hu oldalon lehet 2019. június 24. – augusztus 23. között.

2019-ben ismét meghirdeti Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft. Ennek keretében a vállalat olyan közhasznú alapítványoknak, egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek kíván segítséget nyújtani, amelyek sokszor szinte láthatatlan, ám a közösség számára annál fontosabb munkát végeznek.

A Hankook Tire 2012-ben életre hívott Abroncsadományozási Programja Magyarország legnagyobb ilyen jellegű kezdeményezése. Az elmúlt hét évben a cég több mint 15 000 abronccsal támogatta a civil szektor legkülönfélébb feladatait ellátó szereplőit. A támogatott szervezetek között szép számmal szerepelnek nagycsaládosokat segítő, betegeket gondozó, diákok tanulmányait ösztönző és polgárőr egyesületek, de az Országos Mentőszolgálatot, a Magyar Vöröskeresztet és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságát is köztük találjuk.

A szervezetek ezúttal is 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook abroncsra adhatják be igényüket. A támogatásra azok a legalább 5 éve működő közhasznú alapítványok, közalapítványok, illetve egyesületek pályázhatnak, akiknek környezet-, táj- vagy természetvédelem, fenntartható fejlődés, beteg gyermekek, koraszülöttek szállítása vagy a rend- és katasztrófavédelem a fő tevékenységi köre. A pályázatokat június 24-től augusztus 23-ig a www.hankookadomany.hu weboldalon lehet benyújtani.

A pályázatok elbírálására és a nyertesek kihirdetésére 2019. szeptemberében kerül sor. A vállalat a korábbi évek sikeres pályázóit is újabb igények benyújtására biztatja.

Magyarország szerencsére bővelkedik olyan civil szervezetekben, amelyek rendkívüli küldetéstudat mellett fáradhatatlanul tevékenykednek egy jobb világért. Felelős vállalatként kötelességünknek érezzük, hogy részt vállaljunk ezeknek a szervezeteknek az életében, hiszen tudjuk, hogy sokszor csak nagy nehézségek árán képesek ellátni a feladataikat. Az abroncsadományozási pályázatunk nem csupán szervesen illeszkedik a Hankook Értékteremtő Program további elemeihez, de hisszük, hogy termékeinkkel a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtéséhez is hozzájárulunk” – fogalmazott Hwang Seong Hak, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Az abroncsgyártó mindig nagy hangsúlyt fektetett a társadalmi felelősségvállalásra. Az elmúlt évek során a Hankook egy szilárd alapokon nyugvó, sokszínű programot állított össze, mely felöleli a helyi kezdeményezéseket, a felelős mobilitás jegyében zajló és az egészséges életmódra ösztönző aktivitásokat, az abroncsadományozással és oktatási intézmények támogatását egyaránt. A Hankook Értékteremtő Program részletes áttekintése és az aktuális felhívások a www.hankook-csr.hu oldalon találhatóak.

 


Címkék
pályázatírás, egészségügy, közhasznúság, környezet, fenntarthatóság