Pályázatok
Pályázat
A víziközmű-szolgáltatással kapcsolatos szemléletformálás


581

Határidő: 2019. szeptember 16.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „A víziközmű-szolgáltatással kapcsolatos szemléletformálás” című (KEHOP-2.1.7 kódszámú) egyszerűsített eljárásrend szerinti felhívás.

A víziközmű-szolgáltatással kapcsolatos szemléletformálás

A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 1,00 milliárd forint.

Jelen felhívás keretében támogatási kérelmet a víziközmű-szolgáltatói működési engedéllyel rendelkező szolgáltatók; valamint a víziközmű-szolgáltatás területén tevékenykedő, víziközmű-szolgáltatói tagszervezetekkel rendelkező érdekképviseleti szervezetek nyújthatnak be. A támogatási kérelem benyújtására konzorciumi formában is van lehetőség a felhívásban rögzített előírások szerint.

Jelen felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2019. június 17. napjától 2019. szeptember 16-ig van lehetőség.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Címkék