Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Altéma kódszáma: 107101/137

Pályázók köre:

  • Szervezetek, amelyek alapító okiratában/alapszabályában/cégkivonatában a szépirodalmi sajtótermék (folyóirat)-kiadási tevékenység és/vagy a folyóiratok megjelentetését előmozdító, segítő tevékenység fel van tüntetve. Az erre utaló bejegyzést magyarországi gazdasági társaságok esetén a cégkivonatban, egyéb szervezeti forma esetén az alapító okiratban/alapszabályban, jól láthatóan ki kell emelni, és fel kell tölteni a pályázathoz.
  • Egyéni vállalkozók, akik szépirodalmi sajtótermék (folyóirat)-kiadási tevékenységgel rendelkeznek, melyről az igazolást (hatósági bizonyítvány) fel kell tölteni a pályázathoz.

Felhívjuk pályázóink figyelmét arra, hogy pályázatot kizárólag a szépirodalmi sajtótermék Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnál és/vagy jogelődjeinél bejegyzett kiadója nyújthat be.

A Kollégium csak azon szépirodalmi sajtótermékeket támogatja, amelyek a pályázat benyújtása előtti évben már rendelkeznek megjelent lapszámmal.

Pályázati cél megvalósításának időtartama: 2018.01.01. – 2018.12.31.

Altéma kódszáma: 107201/137 

Pályázók köre:

  • Szervezetek, amelyek alapító okiratában/alapszabályában/cégkivonatában a szépirodalmi sajtótermék (folyóirat)-kiadási tevékenység és/vagy a folyóiratok megjelentetését előmozdító, segítő tevékenység fel van tüntetve. Az erre utaló bejegyzést magyarországi gazdasági társaságok esetén a cégkivonatban, egyéb szervezeti forma esetén – kivéve egyéni vállalkozó - az alapító okiratban/alapszabályban, jól láthatóan ki kell emelni, és fel kell tölteni a pályázathoz.
  • Egyéni vállalkozók, akik sajtótermék (folyóirat)-kiadási tevékenységgel rendelkeznek, melyről az igazolást (hatósági bizonyítvány) fel kell tölteni a pályázathoz.

Felhívjuk pályázóink figyelmét:

  • Pályázatot kizárólag a pályázott szépirodalmi sajtótermék Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnál és/vagy jogelődjeinél bejegyzett kiadója nyújthat be.
  • A Kollégium kizárólag új és saját tartalom megjelentetését támogatja (konzervtartalmak, átvett tartalmak, hírek újraközlése nem támogatott).
  • A nyomtatott lapok archiválására szolgáló internetes felületek és/vagy a nyomtatott szépirodalmi sajtótermékek puszta internetes verziójaként érthető, a print terméktől jelentősen eltérő profillal, tartalomszolgáltatással nem rendelkező portálokat nem támogatjuk (az archiváló oldal költségeit a nyomtatott pályázat keretein belül kell érvényesíteni).
  • A Kollégium csak azon sajtótermékeket támogatja, amelyek a pályázat benyújtásakor már élő honlappal rendelkeznek.

Pályázati cél megvalósításának időtartama: 2018.01.01. – 2018.12.31.

forrás, bővebben: nka.hu