Pályázatok
Pályázat
Call for Coalitions of CSOs


673

Határidő: 2018. június 15.

A felhívás célja, hogy az EU tagállamok és EFTA országok civil szervezetei egymással együttműködve koalíciókat hozzanak létre a civil társadalom csökkenő mozgásterével kapcsolatos kérdések kezelésére.

Az újonnan alakult Civitates alap büszkén jelenti be első pályázati felhívását. A felhívás célja, hogy az EU tagállamok és EFTA országok civil szervezetei egymással együttműködve koalíciókat hozzanak létre a civil társadalom csökkenő mozgásterével kapcsolatos kérdések kezelésére.

A Civitates alap célja a civil társadalom megerősítése annak érdekében, hogy a civil szervezetek közösen és hatékonyan tudjanak válaszolni a csökkenő mozgástérrel kapcsolatos kihívásokra.

A pályázat országos szintű koalíciók létrehozását vagy már meglévők megszilárdítását segíti. Az alap célja, hogy erősítse a koalíciók kapacitását, és segítse azokat a kedvezőbb működési környezet kialakításában.

A pályázat két szakaszból áll. Az első szakaszban a koalíciós partnereknek biztosítunk erőforrásokat ahhoz, hogy az adott ország különböző szektoraiból és régióiból új, potenciális partnereket vonjanak be tevékenységükbe a koalíció megerősítése érdekében. A második szakaszban a koalíciók a civil társadalom csökkenő mozgásterének kezelésével kapcsolatos tevékenységüket valósítják meg.

Pályázatok beérkezésének határideje: 2018. június 15.

További információkért kattintson ide.

A pályázatokat angol nyelven kell benyújtani.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Nem állami szervezetek munkaerő-piaci szolgáltatásainak támogatása” című (GINOP-5.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Célzott prevenciós programok a szenvedélybetegség megelőzése érdekében” című (EFOP-1.8.7-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Felsőoktatási hallgatók tudományos műhelyeinek és programjainak támogatása” című (EFOP-3.6.3-VEKOP-16 kódszámú) felhívás.
Címkék