A dokumentumfilmesek gyakran kutakodnak jó sztorik után, amelyeket megfilmesíthetnek. Itt az idő, hogy a történetek birtoklói és a filmesek megismerjék egymást! A Civil Pitchre különleges, nagy hatással bíró történeteket keresünk az SZFE Doc Nomads nemzetközi képzés diákjai számára, akik ezeket a sztorikat a filmművészet eszközeivel tovább mesélhetik, népszerűvé tehetik. 

A tapasztalatok szerint a civil kezdeményezések tevékenységei és eredményei alulreprezentáltak a médiában, még akkor is, ha munkájuk gyakran vezet úttörő mozgalomhoz vagy az emberek szükségeihez igazodó új, hasznos ötletekhez. A Civil Pitch egy olyan új, innovatív kezdeményezés Magyarországon, ahol civilek bemutathatják történeteiket azzal a céllal, hogy munkásságuk filmszakmai alkotókat inspiráljon, akik láthatóvá tehetik ezeket az tevékenységeket. 

Szánj ránk 7 percet!

A nonprofit.hu kérdőív kitöltése hatalmas segítség nekünk, hogy még jobbak lehessünk. Nem csak a jobb tartalmakkal nyersz, hanem a kitöltők között nyereményeket sorsolunk ki!

Ha úgy érzitek, van miről mesélnetek, szeretnétek ilyen módon is hatással lenni a környezetetekre, a világra, jelentkezzetek a Civil Pitch-re!

Időpont:  2021. október 26. (este) 
Időtartam: 3 óra
Jelentkezési határidő: 2021. október 15.
Jelentkezni az alábbi kérdőív kitöltésével lehet: 
Az eredményről emailben értesítünk mindenkit.
A Civil Pitch nyelve angol.
Helyszín: Színház- és Filmművészeti Egyetem
 
Maximum 10 történetet van lehetőség prezentálni.
A prezentáció után a diákok kérdezik a prezentálót. 
Egy történetre 15 perc jut (bemutatás és Q&A),
 
További infó:
Komlósi Orsolya
Palantír Film Alapítvány