Pályázatok
Pályázat
Civil szervezetek működési célú támogatása 2016.


5300

Határidő: 2016. január 05.

Megjelent az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított forrásból, a Nemzeti Együttműködési Alap 2016. évre vonatkozó NEA-TF-16-M jelű „Civil szervezetek működési célú támogatása 2016." című pályázati kiírása.

Pályázati kiírás kódja: NEA-TF-16-M
Cél: Működési támogatás
Döntéshozó: Társadalmi felelősségvállalás kollégium
Kezelő: EMET (Emberi Erőforrás Támogatáskezelő)
Beadási határidő: 2016.01.05.
Kiíró rendszerében a pályázat kiírás url-je: http://eper.hu/eperemet/paly/palybelep.aspx
Pályázaton elnyerhető összeg: 3 000 000 HUF
Pályázók köre: egyesület, alapítvány, szövetség
Kiírás: Letöltés
Útmutató: Letöltés

Megjelent az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított forrásból, a Nemzeti Együttműködési Alap 2016. évre vonatkozó NEA-TF-16-M jelű „Civil szervezetek működési célú támogatása 2016." című pályázati kiírása.

A pályázat célja a magyar nemzeti civil önszerveződés működésének támogatása, a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásainak kiteljesedésében való segítése, a civil szervezetek működési költségeihez való hozzájárulása és finanszírozása révén.

A korábbi évekhez hasonlóan a pályázatok lebonyolításával kapcsolatos feladatokat az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő látja el.

A NEA-TF-16-M jelű működési kiírás egységes szerkezetben, egy pályázati kiírás keretében jelent meg.

A pályázatokat a pályázati kiírásban megadott kollégiumonként eltérő időpontokban, kizárólag az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren keresztül (EPER-ben) lehet benyújtani.

A Közösségi környezet kollégium, a Mobilitás és alkalmazkodás kollégium, a Nemzeti összetartozás kollégium, a Társadalmi felelősségvállalás kollégium, az Új nemzedékek jövőjéért kollégium (továbbiakban: Kollégium) megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (továbbiakban: Alapkezelő) nyílt pályázatot hirdet  civil szervezetek működési célú támogatására.

A pályázat célja a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának  segítése, a civil szervezetek működési költségeihez való hozzájárulás révén.

A támogatható tevékenységek
A támogatás a civil szervezet alapcélja szerinti tevékenységei feltételeinek biztosítására fordítható.

forrás, bővebben: civil.info.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Címkék