Delfin Díj, 2019

JÚN
30

Határidő: 2019. június 30.

A DELFIN Díj odaítélésével a Magyar Telekom a fenntartható fejlődés gondolatának népszerűsítését szeretné elősegíteni, és az azért tett aktivitásokat kívánja elismerni.

Delfin Díj, 2019

A Magyar Telekom 2008-ban megalapította a DELFIN Díjat, melyet évente ítél oda különböző kategóriákban a legfenntarthatóbb1 vállalkozásoknak és társadalmi szervezeteknek pályázat alapján. A DELFIN Díj olyan cégek és NGO-k elismerésére szolgál, amelyek fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példamutató.

A pályázat célja

A DELFIN Díj odaítélésével a Magyar Telekom a fenntartható fejlődés gondolatának népszerűsítését szeretné elősegíteni, és az azért tett aktivitásokat kívánja elismerni.

Pályázati követelmények

A DELFIN Díj 2019-re csak Magyarországon bejegyzett és tevékenykedő vállalatok és civil szervezetek pályázhatnak. A pályázat keretében csak olyan működő projektet, programot fogadunk el, amely 2019-ben már megvalósult (koncepciók és tervek nem képezhetik a pályaművek anyagát).

A pályázat kötelező tartalmi elemei:

 • A pályázati adatlap kitöltése:
  • A pályázó adatainak kitöltése
  • A szervezet tevékenységét bemutató szöveges rész. (max. 300 szó)
  • A szervezet fenntarthatósági szempontú általános bemutatása a társadalmi – gazdasági – környezetvédelmi hármas pillér mentén. Ebben a részben kerüljenek bemutatásra az 5. pontbeli, a pályázó szervezetre vonatkozó adatok. (egyenként max. 150 szó)
  • A szervezet kiemelkedő tevékenységének részletes bemutatása az alábbi témák egyike alapján (max. 1500 szó) :
   • 1. kategória: Fenntartható innováció
   • 2. kategória: Sokszínűség
   • 3. kategória: Klímavédelem
   • 4. kategória: Fenntartható tudatformálás


A pályázati adatlap kitöltése során a pályázó kezelje kiemelt figyelemmel a tevékenységhez kapcsolódó smart, digitális megoldások bemutatását. A pályázatokat az egyes részekhez megadott terjedelemben, magyar nyelven kérjük elkészíteni.

A pályázat benyújtása:

A pályázatot elektronikusan formában kell elkészíteni és benyújtani az online adatlap kitöltésével:

A pályázat benyújtásával a pályázó igazolja, hogy azt a pályázati feltételek ismeretében, annak megfelelően készítette el, hozzájárul annak közzétételéhez; valamint kijelenti, hogy az abban szereplő adatok a valóságnak megfelelnek.Korábbi kiírásokban már nyertes pályázat nem indulhat a mostani kiírásban.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. június 30., 23:59

forrás, bővebben: telekom.hu


Címkék
pályázatírás, környezet, fenntarthatóság