Pályázatok
Pályázat
EFOTT - Civil Tér Jelentkezés


698

Határidő: 2018. május 18.

Idén is megrendezésre kerül az EFOTT fesztivál, melynek 2013 óta a Civil Tér a legmeghatározóbb nappali eseménysorozata.

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) és az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) a társadalmi önszerveződések fontos ifjúsági, szociális és kulturális szerepét felismerve pályázatot írnak ki egyesületek, alapítványok, felsőoktatási intézmények és a mellettük tevékenykedő ifjúsági szervezetek,valamint határon túli szervezetek részére, s kívánnak ezzel lehetőséget nyújtani a fesztiválon történő megjelenésre.

Céljuk, hogy a fesztivál keretein belül minél több civil szervezet bemutatkozhasson és széles körben ismertté válhasson a fiatalok körében.


A fesztiválon való megjelenési lehetőséget pályázat útján lehet elnyerni, melyen olyan szervezetek vehetnek részt, akiknek a célcsoportja elsősorban az ifjúsági korosztály, valamint tevékenységükkel közvetlenül érintik a fiatalok érdeklődési körét, szükségleteit, szociális és mentálhigiénés problémáit, a fiatalok számára fontos értékeket képviselnek, információkat továbbítanak.


A pályázat benyújtásának határideje: 2018.05.18. (péntek) 12:00

Bővebb információ

forrás: Budapesti Civil Információs Centrum
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Transznacionális együttműködések” című (EFOP-5.2.2-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Digitális környezet a köznevelésért” című (VEKOP-7.3.3-17 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 1, ...
Címkék