Pályázatok
Pályázat
EFOTT - Civil Tér Jelentkezés


551

Határidő: 2018. május 18.

Idén is megrendezésre kerül az EFOTT fesztivál, melynek 2013 óta a Civil Tér a legmeghatározóbb nappali eseménysorozata.

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) és az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) a társadalmi önszerveződések fontos ifjúsági, szociális és kulturális szerepét felismerve pályázatot írnak ki egyesületek, alapítványok, felsőoktatási intézmények és a mellettük tevékenykedő ifjúsági szervezetek,valamint határon túli szervezetek részére, s kívánnak ezzel lehetőséget nyújtani a fesztiválon történő megjelenésre.

Céljuk, hogy a fesztivál keretein belül minél több civil szervezet bemutatkozhasson és széles körben ismertté válhasson a fiatalok körében.


A fesztiválon való megjelenési lehetőséget pályázat útján lehet elnyerni, melyen olyan szervezetek vehetnek részt, akiknek a célcsoportja elsősorban az ifjúsági korosztály, valamint tevékenységükkel közvetlenül érintik a fiatalok érdeklődési körét, szükségleteit, szociális és mentálhigiénés problémáit, a fiatalok számára fontos értékeket képviselnek, információkat továbbítanak.


A pályázat benyújtásának határideje: 2018.05.18. (péntek) 12:00

Bővebb információ

forrás: Budapesti Civil Információs Centrum„Mi speciális könyvelői tudást kínálunk a civileknek”

Hosszú évek óta jelentős többletmunkát és adminisztrációt ró a nonprofit szervezetekre a megváltozott „Civil törvény” és a helyzet a folyamatos változásoknak köszönhetően csak egyre összetettebb. Mégis akad olyan könyvelő iroda, mely elkötelezettséget és a szakmai tudást tekinti elsődlegesnek.


Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a Gyerekesély programok infrastrukturális háttere című (EFOP-2.1.2-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Tanoda programok támogatása” című (EFOP-3.3.1-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. megbízásából a NIOK Alapítvány, valamint az Északi Támpont Egyesület támogatási felhívást hirdet ifjúsági civil szervezetek támogatására.
Címkék