A támogatásokról és szponzorációs együttműködésekről szigorú elvek és szabályok mentén döntünk, amelyeket az E.ON nemzetközi csoport irányelvei, valamint a magyarországi igények és anyagi lehetőségeink alakítottak ki. Együttműködéseinkben – többek között a jelen gazdasági helyzet szabta keretek miatt – előnyben részesítjük a hosszú távú, több éve sikeresen működő partnerségeket, a sokakat elérő programokat, a megbízható, transzparensen működő szervezeti szinten történő együttműködéseket.

Emellett időről-időre lehetőségünk nyílik néhány újabb partnerség elindítására. A hozzánk beérkező megkeresésekről kéthavonta egy több lépcsős, külső szakértőkből és vállalati döntéshozókból álló adományozási bizottság dönt.

Ha pályázni szeretne, a szponzor@eon.hu e-mail címre kérjük ezt feltöltve elküldeni. Kérjük, hogy vegyék figyelembe, hogy egyéni kezdeményezéseket, célokat nem támogatunk.

Minden, a szponzor@eon.hu e-mail címre benyújtott pályázatot feldolgozunk, és az E.ON CR stratégájában megfogalmazott szempontok alapján döntünk arról, hogy a pályázatot továbbítjuk-e a külső bírálói szakértői fórumnak - ezt a szerepet a civil szervezet egyik legjobb ismerője az Effekteam Egyesület látja el.

Az Effekteam Egyesület szakértői felveszik a kapcsolatot a pályázókkal és a még esetlegesen szükséges adatok egyeztetésére kérik. A határidőre visszaküldött információk alapján készítik elő az úgynevezett javaslati listájukat, melyből a vezetőinkből álló Adományozási Bizottság választja ki a támogatandó kezdeményezéseket, civil szervezeteket.

2021-ben összesen hat pályázati időszakot írunk ki. A 2021-es pályázati határidők:

  • 2021. február 19.
  • 2021. március 26.
  • 2021. május 14.
  • 2021. július 16.
  • 2021. szeptember 3.
  • 2021. október 8.