Pályázatok
Pályázat
EU-s pályázat a hátrányos megkülönböztetés ellen és a Roma integráció elősegítéséért


1552

Határidő: 2016. április 12.

Az Európai Bizottság Jogérvényesülésért felelős Főigazgatósága pályázati felhívást jelentetett meg olyan nemzeti vagy tagállamok közötti projektek megvalósítására, melyek célja a hátrányos megkülönböztetés elleni küzdelem, illetve a Roma integráció elősegítése.

A pályázati kiírás szerint a Bizottság célja, hogy olyan kezdeményezéseket támogasson, melyek a etnikai kisebbségek, fogyatékossággal élők, idősek/fiatalok, vallási kisebbségek illetve LMBTI személyek helyzetének javításával foglalkoznak. 

Pályázni csak non-profit szervezetek pályázhatnak; a projekt lehet nemzeti, illetve nemzetközi (tagállamok közötti) is. A megpályázható összeg nem lehet kisebb, mint 150.000 euró, de nem haladhatja meg az 500.000 eurót. 

Pályázni csak a Priamos rendszeren keresztül lehet. A beadási határidő 2016. április 12. 

A teljes pályázati kiírás (angolul):
http://ec.europa.eu/justice/grants1/calls/2015_action_grants/just_2015_rdis_ag_disc_en.htm 

A Priamos rendszerről:
http://ec.europa.eu/justice/grants1/priamos/index_en.htm

forrás: eucivil.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Címkék