Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Együtt egymásért - Jó tettekkel egy jobb világért

MÁJ
31

Határidő: 2017. május 31.

Jobbá tenné a világot? Kezdje a szomszédban! A dm 2017-ben is helyi ügyekre szeretné felhívni a figyelmet, ezért pályázatot ír ki civil projektek támogatására: a nyertes kezdeményezéseket 500 -500 ezer forinttal támogatja a dm.

Nap mint nap sok civil közösség tesz azért, hogy a társadalom ügyeit felkarolják, a dm idén is szeretné ezt a segítő tevékenységet támogatni, ezért ismét pályázatot ír ki civil szervezetek részére. A Jótettekkel egy jobb világért programban helyi ügyeket felkaroló projekteket keres a drogéria, majd 10 pályázatot támogat 500-500 ezer forint hozzájárulással.

A Jótettekkel egy jobb világért pályázatra 2017-ben is civil szervezetek projektötleteit várja a drogéria. A projektek az alábbi kategóriákhoz kapcsolódhatnak: egészséges életmódra nevelést népszerűsítő programok, szociálisan hátrányos helyzetben élő családok és gyermekek támogatása, környezettudatos életmódra, szemléletre nevelés.

„A program arra hívja fel a figyelmet, hogy a világ jobbá tételét elkezdhetjük akár a szomszédban is. Örülünk, hogy a civil szervezetekkel közösen jó ügyeket támogathatunk, és hogy a dm így még inkább a helyi közösségek életének része tud lenni – mondta el a program kapcsán Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.

A pályázati kiírás részvételi kritériumainak megfelelő szervezetek 2017. május 2.- május 31-ig adhatják be pályázatukat a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon, ahol a részletes pályázati kiírás is letölthető.

A pályázat kiírásában és lebonyolításában a dm együttműködő szakmai partnere a Magyar Adományozói Fórum.

A nevezett pályázatokat a Magyar Adományozói Fórum közreműködésével értékeli a dm, a szakmai partner által adott pontszámok alapján tett javaslatokat és felállított rangsort a dm Kft. zsűrije vizsgálja felül, a kiválasztott 30 projektre pedig a nagyközönség is szavazhat júliusban a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon. 

A dm tavaly indította el először a helyi ügyeket támogató kezdeményezést, amely során 10 szervezet kezdeményezéséjhez nyújtott támogatást országszerte. A programnak köszönhetően többek között sérült gyermeket nevelő családok kaptak tanácsadást, családok átmeneti otthonában élő fiatalok számára sikerült közösségi teret kialakítani, baba-mama klub indult, ökoterápia program valósult meg, hátrányos helyzetű gyerekeknek szerveztek egészségtudatosságra nevelő programokat.


Csatolmány: dm-Pályázati felhívás és útmutató - 2017.pdf
Címkék
pályázat, pályázatírás, egészségügy, szociális