Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Európa a polgárokért: Városok hálózatai

SZE
01

Határidő: 2019. szeptember 01.

Pályázatot hirdet települések és egyesületek projektjeinek támogatására az Európa a polgárokért program keretében az Európai Bizottság Városok hálózatai címmel.

Európa a polgárokért: Városok hálózataiAz Európai Bizottság pályázatot hirdet az Európa a polgárokért program Városok hálózatai alprogramjában való részvételre. A pályázat keretében közös témán együtt dolgozó települések és egyesületek hosszú távú projektjeit támogatják. A támogatott projektben legalább négy támogatható ország településeinek kell részt vennie, és köztük legalább kettőnek uniós tagállamnak kell lennie. Az elbírálás során előnyt élveznek az éves prioritási témákra koncentráló hálózatok. A tevékenységeknek 2019. szeptember 1. és 2020. február 28. között meg kell kezdődniük. Az elnyerhető támogatás összege projektenként legfeljebb 150 ezer euró.

Benyújtási határidő: 2019. szeptember 1.

Bővebb információ:

Tempus Közalapítvány;
I: https://tka.hu/palyazatok/128/varosok-halozatai

forrás: kreativeuropa.hu


Címkék
pályázatírás, területfejlesztés, forrásszervezés, kultúra