Pályázatok
Pályázat
Európa a polgárokért: Városok hálózatai


417

Határidő: 2019. szeptember 01.

Pályázatot hirdet települések és egyesületek projektjeinek támogatására az Európa a polgárokért program keretében az Európai Bizottság Városok hálózatai címmel.

Európa a polgárokért: Városok hálózataiAz Európai Bizottság pályázatot hirdet az Európa a polgárokért program Városok hálózatai alprogramjában való részvételre. A pályázat keretében közös témán együtt dolgozó települések és egyesületek hosszú távú projektjeit támogatják. A támogatott projektben legalább négy támogatható ország településeinek kell részt vennie, és köztük legalább kettőnek uniós tagállamnak kell lennie. Az elbírálás során előnyt élveznek az éves prioritási témákra koncentráló hálózatok. A tevékenységeknek 2019. szeptember 1. és 2020. február 28. között meg kell kezdődniük. Az elnyerhető támogatás összege projektenként legfeljebb 150 ezer euró.

Benyújtási határidő: 2019. szeptember 1.

Bővebb információ:

Tempus Közalapítvány;
I: https://tka.hu/palyazatok/128/varosok-halozatai

forrás: kreativeuropa.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Címkék