CivilTech
Pályázatok
Pályázat
Globono projektpályázat civil szervezeteknek


659

Határidő: 2018. január 12.

A sikeres két pályázó számára a Globono Alapítvány tanácsadói pro bono projekt keretein belül nyújtanak szakmai segítséget.

A pályázat célja

A Globono pályázatot hirdet civil szervezetek számára. A sikeres két pályázó számára a Globono tanácsadói pro bono projekt keretein belül nyújtanak szakmai segítséget. Pályázni 2018. január 12-ig lehet.

A Globono Alapítványról

A Globono missziója az, hogy lehetőséget adjon egyetemi hallgatóknak, hogy magukat fejlesztve, pro bono tanácsadással növeljék a civil szervezetek társadalmi hatását. A projektcsapat négy, szakmailag kiemelkedő diákból, valamint egy üzleti tanácsadóként dolgozó mentorból áll. 2016 ősze óta nyolc projektünk zárult le sikeresen.

A pályázó szervezetek irányába támasztott minimum elvárások:

  • A pályázati adatlap kitöltése és határidő előtti elküldése
  • A megoldandó probléma definiálása, a projekt kereteinek közös kialakítása
  • Együttműködés a Globono tanácsadóival, kérdés esetén rendelkezésükre állás
  • A projekt lezárulta után visszajelzés a tanácsadók munkájáról és a Globonoval való együttműködés tapasztalatairól, referencia nyújtása a szervezetnek.
  • Részvétel a projektindító és prezentációs záró alkalmon.

Kik pályázhatnak?

A pályázaton minden olyan fővárosban működő civil szervezet részvételét várjuk, akiknek valamilyen szervezeti és üzleti problémában külső segítségre van szüksége. Nem tudunk projektet indítani ahol a cél a szervezet számára forrásteremtés.

A pályázatok elbírálása

A beérkezett pályázatokat a Globono január 14-ig elbírálja, ezek közül négy pályázatot választ ki, akikkel személyes találkozó keretein belül tisztázza a projektek kereteit január 15-21 között. A találkozók után a ténylegesen megvalósuló két projektet ezek közül választja ki, erről legkésőbb január 28-ig értesíti a sikeresen pályázó szervezeteket.

Az online pályázati űrlapot 2018. január 12-ig kell kitölteni. A felmerülő kérdéseket a reka.tivoran@globono.org címre várjuk.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése” című (GINOP-5.1.3-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki az alacsony szén- dioxid kibocsátású gazdaság felé történő elmozdulás támogatását. A cél elérését a Kormány civil szerve ...
Pályázat
A szegénység és a társadalmi kirekesztődés elleni küzdelem kiemelt feladata az Európai Uniónak, ezért a 2020-as célkitűzések egyik konkrét vállalása, hogy az unión belül legal ...
Címkék