Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Globono projektpályázat civil szervezeteknek

FEB
03

Határidő: 2019. február 03.

A sikeres két pályázó számára a Globono tanácsadói pro bono projekt keretein belül nyújtanak szakmai segítséget. A nyertes pályázóknak lehetőségük van egy 6 hetes tanácsadói projektben résztvenni, ahol hallgatókból és tapasztalt szakmai mentorból álló csapat dolgozik a nyertes szervezet működési vagy üzleti problémájának megoldásán.

A pályázat célja
A Globono pályázatot hirdet civil szervezetek számára. A sikeres két pályázó számára Globono tanácsadói pro bono projekt keretein belül nyújtanak szakmai segítséget.
Pályázni 2019. február 3-ig lehet.

A Globono szervezetről és a projektről
A Globono missziója az, hogy lehetőséget adjunk egyetemi hallgatóknak, hogy magukat fejlesztve, pro bono tanácsadással növeljék a civil szervezetek társadalmi hatását. A projektcsapat négy, szakmailag kiemelkedő egyetemi hallgatóból, valamint egy tapasztalt üzleti tanácsadóként dolgozó mentorból áll. 2016 óta összesen közel 10 projektet valósítottunk már meg.
A 6 hetes tanácsadói projekt során a hallgatók a civil szervezet működési vagy üzleti problémájának megoldásán dolgoznak. A hallgatói csapat a problémát fókuszba helyezve előbb felméri a szervezet helyzetét, működési jellemzőit; majd a kapott információk alapján, a szakmai
ismereteiket és a mentor útmutatását felhasználva megoldási javaslatot dolgoznak ki arra vonatkozóan, hogy a szervezet által megjelölt kihívást hogyan lehetne kezelni, ezzel hatékonyabbá téve a szervezet működését. A tanácsadói projekt megvalósítása magyar nyelven történik.
A pályázat folytatásaként lehetőség van részt venni egy nyári tanácsadói projektben is, melynek során egy nemzetközi hallgatói csoport dolgozik a civil szervezet működésének további fejlesztésén.

A pályázó szervezetek irányába támasztott minimum elvárások:

  • A jelentkezési adatlap kitöltése és 2019. február 3. előtti elküldése
  • A tanácsadói projekt ideje alatt (6 hét) együttműködés a Globono tanácsadóival, kérdés esetén rendelkezésükre állás
  • A megoldandó probléma definiálása, a projekt kereteinek közös kialakítása
  • A projekt lezárulta után visszajelzés a tanácsadók munkájáról és a Globonoval való együttműködés tapasztalatairól, referencia nyújtása a szervezetnek.
  • Részvétel a projektindító és -záró alkalmon.
  • Angol tudással rendelkező kapcsolattartó előnyt jelent

Kik pályázhatnak?
A pályázaton minden olyan fővárosi civil szervezet részvételét várjuk, akiknek valamilyen szervezeti és üzleti problémában külső segítségre van szüksége. Nincs lehetőségünk olyan projekt indítására, ahol forrásteremtés a cél.

A pályázatok elbírálása
A beérkezett pályázatokat a Globono szervezetének vezetői bírálják el, ezek közül hatot kiválaszt, akikkel személyes találkozó keretein belül tisztázzák a projektek tartalmát és céljait február 5-16. között. A találkozók után a ténylegesen megvalósuló két projektet ezen szervezetek közül választjuk ki, erről legkésőbb február 16-ig értesítik a sikeresen pályázó szervezeteket.

A pályázni az alábbi jelentkezési adatlap 2019. február 3-ig történő kitöltésével lehet:

https://goo.gl/forms/RRNTFdGkv8RtKQil2
(az adatlap kitöltésére Google fiókkal való bejelentkezés után van lehetőség)


Címkék
pályázatírás, szervezet fejlesztése