nonprofit.hu kérdőív
Pályázatok
Pályázat
Globono projektpályázat civil szervezeteknek


1216

Határidő: 2017. január 15.

A sikeres négy pályázó számára a Globono tanácsadói pro bono projekt keretein belül nyújtanak szakmai segítséget.

A pályázat célja
A Globono pályázatot hirdet civil szervezetek számára. A sikeres négy pályázó számára a Globono tanácsadói pro bono projekt keretein belül nyújtanak szakmai segítséget. Pályázni 2017. január 15-ig lehet.

A Globono szervezetről
A Globono missziója az, hogy lehetőséget adjunk egyetemi hallgatóknak, hogy magukat fejlesztve, pro bono tanácsadással növeljék a civil szervezetek társadalmi hatását. A projektcsapat négy, szakmailag kiemelkedő diákból, valamint egy üzleti tanácsadóként dolgozó mentorból áll. 2016 őszén sikeresen lezárult két projektünk, 2017 tavaszán négy civil szervezettel tervezünk együtt dolgozni.

A pályázó szervezetek irányába támasztott minimum elvárások:

  • A pályázati adatlap kitöltése és határidő előtti elküldése
  • A megoldandó probléma definiálása, a projekt kereteinek közös kialakítása
  • Együttműködés a Globono tanácsadóival, kérdés esetén rendelkezésükre állás
  • A projekt lezárulta után visszajelzés a tanácsadók munkájáról és a Globonoval való együttműködés tapasztalatairól, referencia nyújtása a szervezetnek.
  • Részvétel a projektindító és prezentációs záró alkalmon.

Kik pályázhatnak?
A pályázaton minden olyan fővárosban működő civil szervezet részvételét várjuk, akiknek valamilyen szervezeti és üzleti problémában külső segítségre van szüksége. Nem tudunk projektet indítani ahol a cél a szervezet számára forrásteremtés.

A pályázatok elbírálása
A beérkezett pályázatokat a Globono január 22-ig elbírálja, ezek közül nyolc pályázatot választ ki, akikkel személyes találkozó keretein belül tisztázza a projektek kereteit január 23–29 között. A találkozók után a ténylegesen megvalósuló négy projektet ezek közül választja ki, erről legkésőbb január 31-ig értesíti a sikeresen pályázó szervezeteket.

Az online pályázati űrlapot 2017. január 15-ig kell kitölteni. A felmerülő kérdéseket a balazs.feher@globono.org címre várjuk.Címkék
nonprofit.hu kérdőív

Pályázat
A konstrukció alapvető célja a kevésbé fejlett régiókban élő fiatalok sikeres társadalmi integrációjának elősegítése képességeik kibontakoztatásával és közösségi aktivitásuk e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése” című (GINOP-5.1.3-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Felhívás célja, hogy a természetjárás tág értelmezésével, a természetben megvalósuló, környezetbarát szabadidős tevékenységek integrált kapcsolatrendszerét hozza létre. ...
Címkék