Pályázatok
Pályázat
Hálózatépítési és kapacitásépítési tevékenységek tervezése és irányítása


1101

Határidő: 2019. január 09.

Pályázatot hirdet az Európai Bizottság Hálózatépítési és kapacitásépítési tevékenységek tervezése és irányítása az Európai Örökség címet birtokló helyszíneken címmel.

Az Európai Bizottság pályázatot hirdet Design and management of networking and capacity building activities for European Heritage Label sites (Hálózatépítési és kapacitásépítési tevékenységek tervezése és irányítása az Európai Örökség címet birtokló helyszíneken) címmel. A Bizottság egy pályázatot fog támogatni. A támogatott projekt időtartama 20 hónap kell, hogy legyen. Az elnyerhető támogatás összege legfeljebb 500 ezer euró.

Pályázati határidő: 2019. január 3.

Bővebb információ:

Európai Bizottság; J-70 – 2/019, B-1049 Brussels, Belgium - Barbara Gessler
E: eac-call-d2@ec.europa.eu
I: https://ec.europa.eu/programmes/creative-europe/calls/eac-s39-2018

forrás: kreativeuropa.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Címkék