Pályázatok
Pályázat
Hozzáadott Helyi Érték Díj 2018


521

Határidő: 2018. október 15.

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2018-ban is meghirdeti a Hozzáadott Helyi Érték Díj (HHÉD) pályázatot.

A Hozzáadott Helyi Érték Díj pályázat célja, hogy elismerje azokat a társadalmi vállalkozásokat, amelyek termékeikkel, szolgáltatásaikkal, sikerrel vesznek részt a helyi közösség szükségleteinek kielégítésében, a munkanélküliség felszámolásában; továbbá a vállalkozói és a szociális értékek innovatív alkalmazásával segítik a közösség fejlesztését. A díj értékeli és erősíti a fenntartható társadalmi vállalkozások piaci jelenlétét és szerepét, hogy azok mielőbb a for-profit szféra megbízható partnereivé váljanak.

2018-ban is elismerjük a Társadalmi vállalkozások felelős támogatóit CSR Díjunk keretében.  Erre azok a for-profit vállalkozások, befektetők és pénzintézetek jelölhetőek illetve jelentkezhetnekamelyek termékek és szolgáltatások vásárlásával, megbízásokkal, közös projektekkel segítettek és segítenek a társadalmi vállalkozások üzleti céljainak és tervezett társadalmi hatásainak elérésében, vagy pénzügyi forrásokat biztosítottak a fejlődésükhöz. 

A négy kategória:

  1. Legjobb termék-előállító társadalmi vállalkozás
  2. Legjobb szolgáltató társadalmi vállalkozás
  3. Legjobb közösségfejlesztő társadalmi vállalkozás
  4. Társadalmi vállalkozások felelős támogatója – CSR Díj

Az első három kategóriára -a kiírásban meghatározott feltételek mellett - nonprofit gazdasági társaságok, szociális szövetkezetek, alapítványok, egyesületek, egyházi szervezetek nyújthatnak be pályázatot.

A részletes kiírást itt olvashatják.

A pályázatok beküldésének határideje 2018.10.15. 12.00 óra.

A pályázatot e-mailen keresztül lehet benyújtani a Hozzáadott Helyi Érték Pályázat <hhed_palyazat@ofa.hu> e-mail címre a tárgyban megjelölve szervezete nevét.

A  pályázati adatlapok az alábbi linkeken érhetőek el:

Közösségfejlesztő_adatlap

Szolgáltatás_adatlap

Termék_adatlap

CSR_adatlap_jelentkezés

CSR_adatlap_jelölés
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Tanoda programok támogatása” című (EFOP-3.3.1-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Nem állami szervezetek munkaerő-piaci szolgáltatásainak támogatása” című (GINOP-5.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Célzott prevenciós programok a szenvedélybetegség megelőzése érdekében” című (EFOP-1.8.7-16 kódszámú) felhívás.
Címkék