Pályázatok
Pályázat
Jelentkezőket várunk! – Társadalmi innováció a Bánkitó '28-on


725

Határidő: 2018. február 16.

Idei nyílt felhívásunkban civil szervezetektől, egyénektől, induló kisvállalkozásoktól várunk projektötleteket, amelyek konkrét és aktuális társadalmi problémákra mutatnak kézzelfogható megoldást.

A felhívás célja, hogy megtalálja az ország legjobb, legújabb, legizgalmasabb társadalmi innovációs ötleteit és projektjeit, és bemutassa azokat.

A jelentkezések elbírálása során a projektek közösségfejlesztő hatására, illetve társadalmi hasznosságára fókuszálunk. Szeretnénk pozitívan tekinteni a jövőbe és valódi tervekkel állni a következő 10 év elé.

További részletek a pályázati felhívásban találhatóak. 
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Nem állami szervezetek munkaerő-piaci szolgáltatásainak támogatása” című (GINOP-5.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Célzott prevenciós programok a szenvedélybetegség megelőzése érdekében” című (EFOP-1.8.7-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Felsőoktatási hallgatók tudományos műhelyeinek és programjainak támogatása” című (EFOP-3.6.3-VEKOP-16 kódszámú) felhívás.
Címkék