Pályázatok
Pályázat
Jelentkezőket várunk! – Társadalmi innováció a Bánkitó '28-on


494

Határidő: 2018. február 16.

Idei nyílt felhívásunkban civil szervezetektől, egyénektől, induló kisvállalkozásoktól várunk projektötleteket, amelyek konkrét és aktuális társadalmi problémákra mutatnak kézzelfogható megoldást.

A felhívás célja, hogy megtalálja az ország legjobb, legújabb, legizgalmasabb társadalmi innovációs ötleteit és projektjeit, és bemutassa azokat.

A jelentkezések elbírálása során a projektek közösségfejlesztő hatására, illetve társadalmi hasznosságára fókuszálunk. Szeretnénk pozitívan tekinteni a jövőbe és valódi tervekkel állni a következő 10 év elé.

További részletek a pályázati felhívásban találhatóak. 
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése” című (GINOP-5.1.3-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki az alacsony szén- dioxid kibocsátású gazdaság felé történő elmozdulás támogatását. A cél elérését a Kormány civil szerve ...
Pályázat
A szegénység és a társadalmi kirekesztődés elleni küzdelem kiemelt feladata az Európai Uniónak, ezért a 2020-as célkitűzések egyik konkrét vállalása, hogy az unión belül legal ...
Címkék