CivilTech
Pályázatok
Pályázat
KPMG az oktatásért – Társadalmi befektetési program


1014

Határidő: 2018. június 29.

A program célja az oktatás, és azon belül is a gazdasági nevelés fejlesztése, a pénzügyi ismeretek elmélyítése.

A KPMG 2018-ban is meghirdeti társadalmi befektetési programját, amelynek célja az oktatás, és azon belül is a gazdasági nevelés fejlesztése, a pénzügyi ismeretek elmélyítése.

Információk

Mit kínál a KPMG?

A KPMG maximálisan 10 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyújt a pályázati folyamatban kiválasztott szervezet számára meglévő program továbbfejlesztésére, fenntartására vagy új kezdeményezés elindítására.

Kik pályázhatnak?

Pályázhat minden Magyarországon működő szervezet, melynek programja elsődlegesen a 7-18 éves korosztály gazdasági ismereteinek, pénzügyi tudatosságának fejlesztését célozza.

Milyen programmal lehet pályázni?

Az alábbi témakörökben lehet pályázatot benyújtani:

  1. gazdasági nevelést, pénzügyi tudatosságot elősegítő, készségfejlesztő programok diákok számára
  2. oktatók továbbfejlesztése, ami a gazdasági neveléshez szükséges ismeretek és módszertanok elsajátítását és gyakorlati alkalmazását teszik lehetővé
  3. infrastruktúra fejlesztése, amely a gazdasági nevelés technikai hátterét biztosítják (ingatlan, hardware, software, alkalmazás, stb.)

Pályázat meghirdetése: 2018. május 18.

  • Pályázat beadási határideje: 2018. június 29.
  • Pályázatok kiértékelése: 2018. szeptember 30.
  • Pályázati program megvalósítása elszámolással: 2019. augusztus 31.

A pályázathoz szükésges dokumentumokat ide kattintva tudja letölteni.

forrás: kpmg.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Nem állami szervezetek munkaerő-piaci szolgáltatásainak támogatása” című (GINOP-5.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Célzott prevenciós programok a szenvedélybetegség megelőzése érdekében” című (EFOP-1.8.7-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Lépj egy fokkal feljebb! - Továbbtanulást erősítő kezdeményezések támogatása” című (EFOP-3.1.10-17 kódszámú) felhívás.
Címkék