Kerékpárral 7 határon át 2020

ÁPR
06

Határidő: 2020. április 06.

A KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. „Kerékpárral 7 határon át” címmel egyedi költségvetési támogatási lehetőséget hirdet a környezettudatos szemléletet erősítő, határokon átnyúló kerékpáros túrák, programok megvalósításához.

Kerékpárral 7 határon át 2020
kép forrása: kti.hu

KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. (továbbiakban KTI) a levegő védelméről szóló 306/2010. (XII. 23.) Korm. rendeletben meghatározott, a nem motorizált közlekedés használatának előnyben részesítésére vonatkozó intézkedés végrehajtása érdekében a Nemzeti Összetartozás Évében „Kerékpárral 7 határon át” címmel egyedi költségvetési támogatási lehetőséget hirdet – az Innovációs és Technológiai Minisztérium által biztosított költségvetési támogatási források terhére – a környezettudatos szemléletet erősítő, határokon átnyúló kerékpáros túrák, programok megvalósításához.

A pályázat célja, hogy a programok:

  • Biztosítsanak lehetőséget a határmenti régióban már meglévő kerékpáros útvonalak jobb megismertetésére, ezen kerékpárutak és kerékpározásra alkalmas egyéb utak népszerűsítésére.
  • Segítsék elő a biztonságos kerékpáros közlekedésre nevelést, a kerékpárosokra vonatkozó közlekedési szabályok tudatosítását és elmélyítését.
  • A túrák folyamán a gyakorlati kerékpár-használati ismeretek szerzését, valamit a csoportos kerékpározás kultúrájának terjedését.
  • Irányuljanak továbbá a települések, és határmenti régiók kulturális, történelmi, építészeti és természetvédelmi értékeinek megismerésére.

Kérjük a pályázat elektronikus benyújtása előtt szíveskedjenek összekészíteni a szükséges dokumentumok elektronikus verzióját, mert egy kitöltéssel tudják benyújtani. A lap pályázat feltöltése közbeni elhagyása esetén a feltöltött dokumentumok törlődnek. Megszakítás esetén a pályázat újra kitöltető a honlap frissítésével.

A pályázathoz szükséges dokumentumok a Dokumentumtárból tölthetőek le, a pályázat elektronikus benyújtását a Pályázati felületen tudja megvalósítani.

A pályázat papír alapon történő postára adásának (postai bélyegző szerinti) határideje 2020. április 6. 24.00 óra, az alábbi címen:

KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft.

„Kerékpárral 7 határon át” 2020 pályázat
1119 Budapest, Than Károly u. 3-5.

Személyes leadás esetén: a fenti címen, II. emelet 210. sz. iroda 2020. április 6-án 9:00-12:00 óráig.

A pályázat elektronikus formában történő benyújtásának határideje 2020. április 6. 24.00 óra.

A papír alapú beküldés esetében kérünk hitelesítéssel, azaz minden oldalt (minden melléklet esetében, ha több oldalról van szó) eredeti aláírással, valamint a végén eredeti aláírással és pecséttel ellátni szíveskedjenek.

A pályázat a papír alapú és elektronikus jelentkezés határidőn belül történő leadásával tekinthető benyújtottnak.

 
forrás, bővebben: kti.hu

Címkék
pályázatírás, sport, kultúra, környezet, fenntarthatóság, turizmus