Pályázatok
Pályázat
Kulturális tartalomfejlesztési platform(ok)


690

Határidő: 2019. szeptember 20.

Az Európai Bizottság pályázatot hirdet a Kulturális tartalomfejlesztési platform(ok) című pilot projektben való részvételre.


kép forrása: kreativeuropa.hu

A Platform(s) for cultural content innovation (Kulturális tartalomfejlesztési platform(ok)) című pilot projektben való részvételre hirdet pályázatot az Európai Bizottság. A projekt célja annak ösztönzése, hogy az európai tartalmi iparágak használják az új technológiákat és a digitális korszak lehetőségeit. A támogatott projekteknek 2020 első negyedévében meg kell kezdődniük, és 2021. szeptember 30-ig le kell zárulniuk. A benyújtott pályázatok minőségének függvényében a Bizottság legfeljebb három pályázatot támogat. A támogatásra szánt keretösszeg 1,038 millió euró.

Pályázati határidő: 2019. szeptember 20.

Bővebb információ:

Európai Bizottság;
E: cnect-I3@ec.europa.eu
I: https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/pilot-project-platforms-cultural-content-innovation-call-proposals

forrás: kreativeuropa.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Címkék