Pályázatok
Pályázat
Mol Zöldövezet Program 2017


681

Határidő: 2017. október 20.

A települési zöldfelületek növelése és megújítása, valamint a helyi közösségek megerősítése céljával a MOL Magyarország és az Ökotárs Alapítvány kétfordulós pályázatot hirdet két kategóriában

  1. kategória:
    közösségi funkciójú zöld területek létesítése, fejlesztése és rehabilitációja az ország egész területén;
  2. kategória:
    társasházak (belső) udvarainak zöldítése az ország egész területén.

A létrehozott, felújított területnek mindkét kategória esetében közösségi funkciókat kell ellátnia, a közösség használatára kell készülnie.

 A pályázat utófinanszírozott, tehát az elnyert támogatást teljes egészében a program tartalmi és pénzügyi elszámolása után kapja meg a támogatott szervezet. A kiválasztott terület kialakításának/megújításának tervét a helyi közösség bevonásával kell kidolgozni, majd pedig a munkálatokat és a terület utógondozását is a helyi közösség aktív bevonásával, részvételével kell elvégezni.

A részletes pályázati felhívást a http://molzoldovezet.hu/ honlapon olvashatják. Jelentkezni 2017 október 20.-ig lehet, az online jelentkezési lap kitöltésével, regisztráció után, szintén a http://molzoldovezet.hu/ honlapon!
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése” című (GINOP-5.1.3-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki az alacsony szén- dioxid kibocsátású gazdaság felé történő elmozdulás támogatását. A cél elérését a Kormány civil szerve ...
Címkék