Music Moves Europe - pályázat kis zenei rendezvényhelyszínek együttműködésére

NOV
15

Határidő: 2019. november 15.

Az Európai Bizottság pályázatot hirdet a Music Moves Europe előkészítő akció keretében kis zenei rendezvényhelyszínek együttműködésének támogatására.


a kép forrása: kreativeuropa.hu

Pályázatot hirdet az Európai Bizottság a Music Moves Europe előkészítő akció keretében Co-operation of small music venues (Kis zenei rendezvényhelyszínek együttműködése) címmel. Az EAC/S17/2019 kódszámmal meghirdetett pályázaton nonprofit szervezetek, nemzeti, regionális és helyi hatóságok és profitorientált szervezetek, illetve ezek konzorciumai vehetnek részt. A pályázat keretében a következő tevékenységek támogathatók: kis zenei helyszínek együttműködése; klubok közötti, tanulmányi célú csereprogramok; versenyképes üzleti stratégiák fejlesztése; városi környezet megteremtése a zenei helyszínek tartós működéséhez; párbeszéd a helyi közösségekkel; a kis zenei rendezvényhelyszínek helyi közösségek fejlődéséhez való hozzájárulásának bemutatása; a projekteredmények népszerűsítése. A projektek megvalósítására legfeljebb 18 hónap áll a pályázók rendelkezésére. A támogatásra szánt keretösszeg 600 ezer euró.

Pályázati határidő: 2019. november 15.

Bővebb információ:

Európai Bizottság ;
I: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/SmallMusicVenues?fbclid=IwAR1SNpIMhmb8EHp1p2rW5PnBOF_ajd2nx0KOl3o6flCyn3vrQnfbZ1LMQmY

forrás: kreativeuropa.hu


Címkék
pályázatírás, forrásszervezés, kultúra, művészet