Pályázatok
Pályázat
Mutasd be a civil szolgáltatásod a Good Impacten!


1008

Határidő: 2017. november 09.

Újra pályázatot hirdettek civil szervezetek számára a 2018-as Good Impact rendezvényen való részvételre az esemény szervezői. Olyan szervezetek jelentkezését várják, amelyek szeretnék vállalatoknak szóló szolgáltatásaikat bemutatni és megvételre kínálni. Cél a társadalmi felelősségvállalás előmozdítása.

A Good Impact rendezvényen 8 civil szervezet mutatja be szolgáltatásait szórakoztató formában vállalatok számára. A rendezvény szervezői szeretnék erősíteni a vállalatok és civil szervezetek közötti együttműködést, és megmutatni a két szektornak az egymásban rejlő partnerség lehetőségét

A részvétel jogát a civil szervezetek pályázás útján nyerhetik el. A pályázati kiírás és az adatlap elérhető a www.goodimpact.hu oldalon.

Határidő: 2017. november 9. A beérkezett pályázatokat egy szakmai zsűri véleményezi és értékeli. A Good Impact esemény időpontja: 2018. január 25.

A Good Impact rendezvényt a Civil Impact Nonprofit Kft. szervezi. A Civil Impact Nonprofit Kft. küldetése, hogy partnerségeket hozzon létre civil szervezetek és vállalatok között, elősegítve civil szolgáltatások létrejöttét és hidat képezve a két szektor között.

Pályázni egy online adatlap kitöltésével lehet: https://goo.gl/forms/kodIUEyBugO5HNTk2
Pályázati kiírás: http://goodimpact.hu/images/palyazati-kiiras-good-Impact-2018.pdf
Kitöltési útmutató: http://goodimpact.hu/images/Kitoltesi-utmutato-Good-Impact-2018-.doc

A Good Impact eseményt az Erste Alapítvány támogatja.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Címkék