Pályázatok
Pályázat
Nemzetiségi támogatások


257

Határidő: 2017. október 30.

Új felhívások jelentek meg a Nemzetiségi támogatások keretében. Támogatást négy kategóriában lehet igényelni.

A programok célja a Magyarország területén élő nemzetiségi csoportok nyelvének, kulturális hagyományainak, szellemi és tárgyi örökségük méltó ápolásának segítése.

 1. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma  nyílt pályázatot hirdet a nemzetiségi civil szervezetek 2018. évi költségvetési támogatására.
  A felhívás kódja: NEMZ-CISZ-18

 2. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyílt pályázatot hirdet a nemzetiségi kulturális kezdeményezések 2018. évi költségvetési támogatására.
  A felhívás kódja: NEMZ-KUL-18

 3. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyílt pályázatot hirdet az anyaországi nemzetiségi pedagógus-továbbképzések 2018. évi költségvetési támogatására.
  A felhívás kódja: NEMZ-PED-18

 4. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma  nyílt pályázatot hirdet nyelvi környezetben megvalósuló nemzetiségi-, népismereti, művészeti, hagyományőrző és olvasótáborok megvalósítására.
  A felhívás kódja: NEMZ-TAB-18

forrás, bővebben: emet.gov.hu
Pályázat
A konstrukció alapvető célja a kevésbé fejlett régiókban élő fiatalok sikeres társadalmi integrációjának elősegítése képességeik kibontakoztatásával és közösségi aktivitásuk e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése” című (GINOP-5.1.3-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Felhívás célja, hogy a természetjárás tág értelmezésével, a természetben megvalósuló, környezetbarát szabadidős tevékenységek integrált kapcsolatrendszerét hozza létre. ...
Címkék