Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Non-profit Vezetői Akadémia 2017.

FEB
28

Határidő: 2017. február 28.

Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft. pályázatot hirdet non-profit szervezetek számára, vezetőképzés-fejlesztés tárgyában.

I. A pályázat célja

Az EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft. arra törekszik, hogy vállalati alapértékeinek és küldetésének megfelelően olyan szervezeteknek is szakmai támogatást adhasson, melyek számára a készségfejlesztés és vezetőképzés (jellemzően anyagi okok miatt) nem volna elérhető. Kiemelt fontosságú szempontunk az is, hogy tanácsadói munkánkat olyan intézmények számára ajánlhassuk fel, melyek munkájukkal és működésükkel társadalmi célt szolgálnak, s maguk is arra hivatottak, hogy megoldást vagy támogatást nyújtsanak az arra rászorulóknak.

II. A pályázók köre

  • Kizárólag Magyarországon bejegyzett non-profit szervezetek vezető beosztásban dolgozó munkatársai. A vezető beosztás nem kizárólag funkcionális és direkt vezetői szerepkört takar, szakmai és/vagy hálózatos szervezeti felépítésben betöltött vezetői felelősségek is megfelelő kritériumot jelentenek.
  • Egy non-profit szervezetből több pályázatot is elfogadunk, de intézményenként csak egy pályázó kerül be a programba.
  • A pályázó legkevesebb 3 éves vezetői gyakorlattal rendelkezik, melynek elmúlt minimum 12 hónapját jelen szervezetnél, vezető pozícióban töltötte.
  • A pályázónak nem kell az adott non-profit szervezetnél munkaviszonnyal rendelkeznie, de nyilatkoznia kell arról, hogy ott minimálisan heti 20 órányi munkát végez.

III. A Vezető Akadémia pályázat struktúrája és tematikája

A program időzítése: 2017. április – szeptember, 4 alkalommal 1+2+1+1 nap

1. nap 2017.április 22. Budapest

2-3. nap 2017. május 14-15. Rosinante Fogadó (Szigetmonostor)

4. nap 2017. június 10. Budapest

5. nap 2017. szeptember 9. Budapest

A programon résztvevők maximális létszáma 10 fő

A program EQ-Skill viselte költségei: a képzési folyamat közvetlen költségei (helyszínbérlet, tanácsadói díj, nyomtatott és elektronikus képzési segédletek, technikai és eszközköltségek), étkezési költségek, valamint a 2-3. nap szállásköltségei 2 ágyas elhelyezéssel

A program résztvevők viselte költségei: utazási költségek és a 2-3. napon az ellátáson túl esetlegesen igénybe vett díjköteles szállodai szolgáltatások költségei

IV. A pályázat benyújtásának módja és határideje

Beadandó dokumentumok:

  1. Pályázati adatlap
  2. A pályázó fényképes szakmai önéletrajza
  3. Az intézmény tevékenységének, küldetésének és jövőképének rövid írásos bemutatása
  4. Vezetői ars poetica

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. február 28. kedd 18.00 óra

A pályázatokat a palyazat2017@eqskill.hu e-mail címre várjuk!

A Non-profit Vezetői Akadémia 2017. pályázat teljes kiírása és pályázati adatlapja innen letölthető

SIKERES PÁLYÁZATI MUNKÁT KÍVÁNUNK!
www.eqskill.hu


Címkék
pályázat, pályázatírás, szervezet fejlesztése