Ön választ, mi segítünk

NOV
11

Határidő: 2019. november 11.

A TESCO-GLOBALZrt. az Effekteam Egyesület közreműködésével hetedik alkalommal hirdeti meg Ön választ, mi segítünk című pályázatát, melynek célja a helyi közösségek támogatása.

A TESCO-GLOBALZrt. hetedik alkalommal hirdeti meg Ön választ, mi segítünk című pályázatát, melynek célja a helyi közösségek támogatása

A program a vásárlók bevonásával, és az alábbi feltételekkel zajlik:

A pályázati felhívás célja aTESCO-GLOBALZrt. áruházai vonzáskörzetébenélő helyi közösségek igényeire alapuló és részvételével megvalósuló programok támogatása az alábbi területeken (a felsoroláspélda jellegű, nem kizárólagos):

  1. A helyi közösségek környezetének megszépítésére, illetve a helyi közösségi élet előmozdítására irányuló kezdeményezések támogatása –a környezet szépítése, védelme, zöldítése és/vagy beruházás jellegű fejlesztése a helyi közösség részvételével; továbbá a helyi közösségi élet fejlesztése
  2. Oktatás, képességfejlesztés rászoruló gyermekek, fiatalok és felnőttek számára
  3. Egészséges életmód, egészségmegőrzés –egészséges életmód/táplálkozási szokások kialakítását célzó projektek

A pályázat során olyan programokat keresünk, ahol a megvalósítani kívánt ötlet kapcsán a helyi közösség tagjaival együtt végzett igényfelmérés történt, a projekt a helyi közösség tagjaival együtt kerül megtervezésre és megvalósításra, valamint együtt gondoskodnak a projekt fenntarthatóságáról.

forrás, bővebben: tesco.hu


Címkék
közösségfejlesztés, pályázatírás, egészségügy, forrásszervezés, oktatás, környezet, fenntarthatóság