CivilTech
Pályázatok
Pályázat
Pályázat az EU-ról szóló ismeretterjesztésért


405

Határidő: 2017. agusztus 16.

Az Európai Bizottság pályázati felhívást tett közzé az „Altiero Spinelli-díj” elnyerésére.

Az újonnan létrehozott díj célja, hogy elismerje azokat a kiváló kezdeményezéseket, melyek célja az Európai Unióval kapcsolatos színvonalas ismeretterjesztés; az EU alapértékeinek, történelmének, tevékenységeinek és előnyeinek bemutatása a nagyközönség számára. A díjra pályázhatnak többek között tudósok, kutatók, írók, újságírók, művészek, és olyan szereplők, akik közvetítik, hogy mit képvisel az EU ma és holnap.

Pályázni egyénileg és csoportosan is lehet. Az értékelőbizottság hat első díjat (50 000 euró), hat második díjat (30 000 euró) és tíz harmadik díjat (17 000 euró) fog odaítélni.

A pályázati részvételi szándékot kötelező regisztrációval kell jelezni 2017. augusztus 16-ig, a pályázatok benyújtási határideje 2017. október 2.

Bővebben: https://ec.europa.eu/education/calls/altiero-spinelli-prize-contest-2017_en

forrás: Európa-hírlevél




Pályázat
A konstrukció alapvető célja a kevésbé fejlett régiókban élő fiatalok sikeres társadalmi integrációjának elősegítése képességeik kibontakoztatásával és közösségi aktivitásuk e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése” című (GINOP-5.1.3-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki az alacsony szén- dioxid kibocsátású gazdaság felé történő elmozdulás támogatását. A cél elérését a Kormány civil szerve ...
Címkék