Pályázatok
Pályázat
Pályázati felhívás Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház cím elnyerésére


1109

Határidő: 2017. december 10.

A pályázat célja, hogy a pályázó civil szervezetek a pályázati kiírásban foglalt feltételek teljesítése esetén a Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház címet elnyerhessék.

Az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény 52/B § (1) bekezdése szerint a családpolitikáért felelős miniszter gondoskodik a Család, Esélyteremtő és Önkéntes Házak működéséről.
A pályázat célja, hogy a pályázó civil szervezetek közül a pályázati kiírásban foglalt feltételek teljesítése esetén a nyertes szervezetek a Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház címet elnyerhessék.

A pályázat magyar nyelven, kizárólag a pályázati adatlap és a mellékletek felhasználásával, elektronikus (e-mail cím: cseohpalyazat@emmi.gov.hu) és postai (postázási cím: 1054 Budapest, Szalay u. 10-14, 535-ös szoba, Esélyteremtési Főosztály) úton nyújtható be.

A részletes pályázati feltételeket „Az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázati kiírása 'Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház' cím elnyerésére" című pályázati felhívás tartalmazza, amely e cikk alján letölthető.

Kapcsolódó dokumentumok:

forrás: civil.info.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Nem állami szervezetek munkaerő-piaci szolgáltatásainak támogatása” című (GINOP-5.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Célzott prevenciós programok a szenvedélybetegség megelőzése érdekében” című (EFOP-1.8.7-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Transznacionális együttműködések” című (EFOP-5.2.2-17 kódszámú) felhívás.
Címkék