Pályázati felhívás a Biztos Kezdet Gyerekház befogadására és költségvetési támogatására

AUG
31

Határidő: 2020. agusztus 31.

A pályázati felhívás célja Magyarország közigazgatási területén Biztos Kezdet Gyerekházat működtető szolgáltatók befogadása az ellátórendszerbe, továbbá a befogadott szolgáltató működéséhez pénzügyi forrás biztosítása vissza nem térítendő támogatás keretében.

A Pályázaton elnyerhető támogatás összege a 2021. január 1 – 2021.december 31. közötti időszakra vonatkozóan 7.836.115 Ft/Biztos Kezdet Gyerekház/év (a továbbiakban: „Támogatás”). A jelen pályázati felhívás 5. pontjában rögzített finanszírozási időszak további részére a támogatás összege jogszabályban meghatározott módon ettől az összegtől eltérhet.

A Pályázaton nyertes Pályázók 2022. és 2023. évre vonatkozó éves támogatásának összegéről évente, a tárgyévi költségvetési törvényben rendelkezésre álló források erejéig születik döntés, amelyet a Főigazgatóság és a nyertes Pályázó között létrejövő éves finanszírozási szerződésben kerül megállapításra.

Amennyiben a Pályázat alapján a Szolgáltató Támogatásban részesül, akkor nem egész éves befogadás esetén a működési támogatás arányosan csökkentett összegben, a befogadott időszak hónapjainak száma alapján kerül megállapításra.

A Támogatás formája: vissza nem térítendő költségvetési támogatás.

forrás, bővebben: kormany.hu


Címkék
pályázatírás, gyermek