Pályázatok
Pályázat
Pályázati felhívás hagyományőrző és kortárs programsorozatok támogatására


799

Határidő: 2019. január 31.

Jelen helyi felhívást a Vidékfejlesztési Program (a továbbiakban: VP) keretében a(z) Mecsekvidék Helyi Közösség Egyesület mint az Irányító Hatóság által elismert Helyi Akciócsoport hirdeti meg a HACS és a VP Irányító Hatóság között létrejött Együttműködési Megállapodás alapján.

Magyarország Kormánya pályázati felhívást adott közre civil szervezetek, nemzetiségi önkormányzatok, valamint hagyományőrző, művészeti és kulturális csoportok működésének, tudásuk megszerzésének, továbbadásának támogatására, illetve az érintett HACS területén élők életminőségének javítása a közösségek megerősítésével, az épített és tárgyi, valamint a kulturális értékek megőrzésével, bemutatásával kapcsolatos projektek megvalósítása érdekében.

A támogatási kérelem benyújtásának határideje: 2019. január 31.

Felhívás

forrás: kozossegimuvelodes.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Nem állami szervezetek munkaerő-piaci szolgáltatásainak támogatása” című (GINOP-5.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Célzott prevenciós programok a szenvedélybetegség megelőzése érdekében” című (EFOP-1.8.7-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Felsőoktatási hallgatók tudományos műhelyeinek és programjainak támogatása” című (EFOP-3.6.3-VEKOP-16 kódszámú) felhívás.
Címkék