Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A pályázat célja

Olyan rendezvények megvalósítása, amely a kommunikációs kampány során az idei fő tematikához igazodva (Helyben van a sokszínűség) bemutatja a magyar közművelődési intézményrendszer sokszínűségét, innovatív jellegét, valamint azt, hogy a közművelődési intézmények által megvalósított programok mindenki számára elérhetőek. A programokat 2018. február 2-a és 4-e között kell megvalósítani.

A pályázók köre

Minden olyan közművelődési intézmény és/vagy feladatellátó (intézmény, közösségi színtér, kézműves alkotóház, közősségi ház, faluház vagy azok fenntartói) pályázhat, amelyek az elmúlt két évben bizonyíthatóan részt vett a Kultúrházak éjjel-nappal akcióban és programot regisztrált a kulturhazak.hu oldalon.
     
A pályázati kategóriák és a pályázható összeg:

A kiíró a Kultúrházak éjjel-nappal 2018. évi kommunikációs kampány sajátosságainak és a reklámértékek felhasználhatóságának figyelembevételével az alábbi pályázói köröket jelöli meg:

  1. Budapesti kerületekben vagy Pest Megyében működő intézmény – pályázható maximális összeg 1.000.000 Ft, (a programot 2018. február 2-án 13:00 órától kell megvalósítani).
  2. Bármely Pest megyén kívüli magyarországi városban működő feladatellátó – pályázható összeg 750.000 Ft, (a programot 2018. február 3-án kell megvalósítani).
  3. Bármely község – pályázható összeg 500.000 Ft, (a programot 2018. február 4-én kell megvalósítani).

A pályázat kiírója nem közvetlen pénzbeli támogatás nyújt, hanem a megítélt összeg erejéig a költségvetésben szeplő tételekre vonatkozóan számlát fogad be.

forrás, bővebben: kulturhazak.hu