Pályázatok
Pályázat
Pilot projekt a kulturális és kreatív iparágakért


738

Határidő: 2019. agusztus 12.

Az Európai Bizottság pályázatot hirdet a Finanszírozás, Tanulás, Innováció és Szabadalmak a Kulturális és Kreatív Iparágak számára pilot projektben való részvételre.

Pilot projekt a kulturális és kreatív iparágakért

Pályázatot hirdet az Európai Bizottság a Finance, Learning, Innovation and Patenting for Cultural and Creative Industries (Finanszírozás, Tanulás, Innováció és Szabadalmak a Kulturális és Kreatív Iparágak számára, FLIP for CCIs) pilot projektben való részvételre. Az EAC/S12/2019 sorszámmal meghirdetett felhívás célja, hogy a tavalyi pályázat folytatásaként megismerje a kulturális és kreatív iparágak fenntartására és fejlesztésére irányuló intézkedéseket, és előmozdítsa a szektorközi együttműködéseket. A projekt második fázisa az oktatásra és az innovációra helyezi a hangsúlyt. A projekt keretében tematikus konferenciákat, műhelyeket, találkozókat és tanulmányutakat szerveznek.

Pályázati határidő: 2019. augusztus 12.

Bővebb információ:

Európai Bizottság ;
E: EAC-FLIP-CCI-2@ec.europa.eu
I: https://ec.europa.eu/culture/calls/eac-s12-2019_en

forrás: kreativeuropa.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Címkék